Eskişehirspor taraftarına büyük övgü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına büyük övgü
A
a

Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa ve Eskişehirspor taraftarı Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri gecesine damga vurdu. Çapa centilmenlik özel ödülünün sahibi olurken gecede Eskişehirspor taraftarı da büyük övgü aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, İstanbul’da gerçekleşen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreninde özel ödül aldı. Deneyimli antrenör, Karabükspor maçında büyük takdir toplayan Fair-Play hareketinde bulunmuştu.

Ödül töreninin sunucularından birisi de sevilen isim Beyazıt Öztürk'tü. Eskişehirspor sevdasını her zaman dile getiren Öztürk ödül törenini düzenleneyenlerden de canlı yayın sırasında bir ricada bulundu. Beyazıt Öztürk, "Benim de küçük bir isteğim var. Her dalda çeşit çeşit ödüller dağıtılıyor ancak taraftarlara hiç bir ödül verilmiyor. Belki önümüzdeki yıllarda bu kategori de açılır ve sahipleri bu ödüllere ulaşır. Çünkü Eskişehirspor taraftarları bu sene muhteşem işlere imza attılar. Gerçekten mükemmellerdi" dedi. Beyazıt Öztürk'ün bu isteğini başta A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş olmak üzere salonda bulunan bütün konuklar alkışladı.Eskişehirli gazeteciler Erhan Ünal, Murat Dağtekin ve Erkan Midilli'de ödül töreninde konuk olarak yer aldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi