Eskişehirspor taraftarına Adana'da çirkin saldırı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına Adana'da çirkin saldırı
A
a

Eskişehirspor taraftarı dün Adanaspor deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. Adana’ya giden Es Es taraftarına bazı Adanaspor taraftarı saldırdı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Adanaspor deplasmanında oynadığı maç öncesi Adana’da dolaşan Eskişehirsporlu taraftarlara saldıran Adana taraftarının bu hareketi futbol camiasında büyük tepki topladı. Ayrıca Adanaspor taraftarı maçta da Es Es’e küfürlü tezahüratlarda bulundu. 

Maça ilgi azdı

Spor Toto 1. Lig’in 16’ncı haftasında oynanan Adanaspor-Eskişehirspor karşılaşmasına Adanasporlu taraftarlarca gösterilen ilgi bir hayli azdı. Adanasporlu taraftarlar maça ilgi göstermezken, Eskişehirsporlu taraftarlar kilometreleri hiçe sayarak takımını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı 2 bin 522 taraftar takip etti. 

Kabak tadı verdi

Evinde aslan kesilen deplasmanda ise kayıplara karışan Eskişehirspor, bu kötü tabloya son vermek için Adana’yı gözüne kestirmişti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Şimşekler, rakibine 2-0’la mağlup oldu 8’inci deplasman maçından puansız ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Eskişehirspor’du. 4’üncü dakikada kazanılan serbest vuruşta topu sol taraftan gönderen Fıratcan, Semih’e iyi bir pas yolladı. Semih’in kafayla yaptığı vuruş az farkla dışarı çıktı. 7’nci dakikada ise Es Es bu sefer Fıratcan ile gole yaklaştı. Sağ çaprazda aldığı topu ceza sahasına kadar taşıyan Fıratcan, dar bir açıdan kaleye şutunu çekti ancak kaleci son anda topu kornere çeldi.

Es Es iyi başladığı maçın 8’inci dakikasında şok yaşadı. Sağ kanattan havadan gelen topu çelmeye çalışan Ekrem bunda başarılı olamadı. Ekrem’in göndermek istediği top Cladiu Bumba’nın önünde kaldı. Bumba boş kaleye topu gönderdi 1-0. 40’da ise Adana ikinci golü buldu. Andaç Güleryüz’ün, sağ kanattan yolladığı topu Es Es savunması uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolde topu önünde bulan Feczesin durumu 2-0 yaptı.

İlk yarıyı Adana 2-0 önde kapatırken Es Es ikinci yarıya yine hızlı başladı. 53 ve 56’da Mevlüt ile gole yaklaşan Şimşekler bir türlü farkı 1’e indiremedi. Dakika 73’de Adanaspor’da Renan Diniz ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Yaklaşık 20 dakikada Adana karşısında 11-10 oynayan Şimşekler bir türlü etkili olamadı. Maçı 2-0 kaybeden Eskişehirspor, ligde art arda 8’inci deplasman maçından mağlup ayrıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Basit 18 Aralık 2018 01:54

Gezmeyin başka forma ile kardeşim.Mesele çıkmasın.Burası Eses konusunda hassas..

1 2 Cevap Yaz
Erkal

Baskasi sana yaptiginda sesin cikmayacak ozaman

1 0
Erkal 17 Aralık 2018 12:48

Eskisehirsporlu taraftarlarda sehirde gezen rakip formali insanlara karsi ayni tutumu zamaninda sergilemislerdir.Kufure gelince kufur eses taraftarindada var.

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi