Eskişehirspor taraftarı yine büyüklüğünü gösterdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı yine büyüklüğünü gösterdi!
A
a

Eskişehirspor taraftarı, takımımızın yarın oynayacağı maç için deplasman tribünü biletlerini anında bitirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un vefakar taraftarları yarın Ümraniyespor ile deplasmanda oynanacak maçta takımını yine yalnız bırakmayacak. Deplasman tribünü için satışa çıkan maç biletlerini anında bitiren Siyah-Kırmızılı taraftarlar, kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alarak takımına 90 dakika boyunca destek verecek.

Maçın hakemi Murat Erdoğan

Ümraniyespor ile Eskişehirspor arasında oynanacakkarşılaşmanın hakemleri belli oldu. Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Murat Erdoğan zorlu maçı yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1. Lig 30’uncu hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre cumartesi günü saat 14.00’de Ümraniye Belediyesi Şehir Stadında oynanacak Ümraniye-Eskişehirspor maçında, Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Murat Erdoğan düdük çalacak. Yardımcılığını ise Emin Yıldırım, Serkan Çimen ve Burak Şeker yapacak.

Eskişehirspor, İstanbul'a hareket etti

Yarın 14.00’te Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor maç için yola çıktı. Kırmızı Şimşekler bugün yapacağı taktik çalışmanın ardından İstanbul kampa girecek. Maçın cumartesi günü saat 14.00’de oynanacak olması nedeniyle deplasman seferine erken çıkacak Eskişehirspor İstanbula hareket etti. 

İşte Eskişehirspor kafilesindeki isimler;
eskişehirspor kafile


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
memduh arı 19 Nisan 2019 11:53

saçmalamayın. ümraniye deplasman tribünü 50 kişilik zaten. onu da mı bitiremeyeceğiz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi