Eskişehirspor taraftarı uzak duranları not ediyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı uzak duranları not ediyor!
A
a

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Eskişehirspor’un 28 Haziran’da yapılan genel kuruluna katılan tek siyasetçiydi. Delegeler Sertel’i ayakta alkışladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirli Milletvekili Sertel, “Kulübün bu hale nasıl geldiğini benden daha iyi biliyorsunuz. İzmir’de Göztepe taraftarından Eskişehirsporlu olduğum için çok küfür yiyorum ama ben onlara hiç cevap vermiyorum. Herkesin gönlünde bir aşk yatar. Sevdayla takıma bağlanmış bir insanım. Elbette mezara kadar taşıyacağız. Kim ne derse desin ben Eskişehirsporluyum. Üzerimize ne düşerse yapmaya hazırım” ifadelerini kullanmıştı. Sertel konuşmasını bitirip kürsüden inerken Siyah-Kırmızılı kulübün delegeleri ayakta alkışladı.
 
Sertel’den ESGROUP’a ziyaret
Genel Kurul salonundan alkışlarla ayrılan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, ESGROUP’u ziyaret etti. Sertel, ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş ile bir araya geldi. Baş, genel kuruldaki konuşmasından ötürü Sertel’i kutlarken, Eskişehir'den seçilen siyasetçilerin Eskişehirspor'a uzak durmasının taraftarlarca not edildiğini söyledi. İzmir’in Eskişehirli vekili Sertel, Eskişehirspor için elinden geleni yapabileceğini ziyarette de yineledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatih 30 Haziran 2021 21:01

EsEs taraftarı böyle.Gönlünde 2.bir takım olmaz.Son nefese kadar EsEs.

0 1 Cevap Yaz
es esli 30 Haziran 2021 17:53

Beşli cete hesap verin veya kim suçlu açıklayın gari

0 0 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 30 Haziran 2021 15:36

Teşekkürler Sayın Sertel. Sözüm ona Eskişehir siyasetçileri ve ileri gelenlerine de yazıklar olsun.

0 1 Cevap Yaz
Es 30 Haziran 2021 15:25

Zamanı geldiginde evet

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi