Eskişehirspor taraftarı TRTSPOR'a damga vurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı TRTSPOR'a damga vurdu!
A
a

Eskişehirspor taraftarı yine adından söz ettiriyor. Elazığspor maçındaki müthiş desteğiyle Es Es taraftarı TRTSPOR'un gündemine oturdu.

Sütiş Eskişehir
TRTSPOR’un deneyimli yorumcusu Hayri Ülgen Eskişehirspor’un 3-1’lik Elazığspor galibiyeti sonrası twitter hesabından açıklamada bulundu. Eskişehirspor taraftarı varken kulübe bir şey olmayacağını söyleyen Ülgen, “Eskişehirspor-Elazığspor önünde muhteşem bir galibiyete imza attı. İki haftada aldığı 6 puanla büyük ölçüde rahatladı. Ama 5-6 puana ihtiyacı var. Tebrikler Es-Es bu taraftar varken sana bir şey olmaz” dedi.

Rakip teknik direktör de kayıtsız kalamadı

Birevim Elazığspor Sportif Direktörü Mustafa Aksu, Eskişehirspor’a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Aksu, “ Planlamamız ilk yarı itibariyle tuttu gibi. Ama ikinci yarı istediğimiz gibi bir oyun olmadı. Ev sahibi ekip taraftar avantajını iyi kullanarak bize baskı kurdu. Eskişehirspor büyük bir camia. Daha önce düşündüğümüzde de biz onların bu potada olmayacağını düşünüyorduk. Bundan sonra oynayacağımız maçları bize denk takımlarla oynayacağız. Şimdi kalan 5 maçımızı da öyle düşüneceğiz. Geleceğe umutla bakacağız. Bugünden itibaren bitti diyemeyiz” dedi.

Es Es 2 gün izinli

​Spor Toto 1. Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehirspor, ligin 30’uncu haftasında Elazığspor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek çok önemli bir galibiyet aldı. Puanını 31’e yükselten Şimşekler rakipleriyle puan farkını açtı. Galibiyet sonrası Teknik Direktör Fuat Çapa oyuncularına 2 gün izin verdi. Siyah Kırmızılı ekip ligin 30’uncu haftasında 20 Nisan Cumartesi günü Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi