Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor taraftarı sesini Türkiye’ye böyle duyurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı sesini Türkiye’ye böyle duyurdu!
A
a

Eskişehirspor taraftarı kulüp başkanı Mustafa Akgören’in transferin açılması konusunda yaptığı açıklamanın ardından Twitter’dan Türkiye’ye sesini duyurmaya çalıştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, dün Ankaraspor maçı öncesinde ES TV’ye yaptığı açıklamada transfer yasağının kaldırılacağını söylemişti. Akgören “Transfer yasağını kaldırmaya çok yaklaştık. Müjdeli haberi en kısa zamanda taraftarımıza vereceğiz. Bizi zorlayan dosyaların birçoğunu hallettik. İnşaallah transfer yasağını kaldırıp imkansızı başararak ligde kalmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
Bu açıklama Eskişehirspor taraftarı arasında heyecana sebep oldu. Uzun zamandır galibiyete hasret olan ve borçlarla boğuşan Eskişehirspor’un taraftarı Twitter’dan #BuİmzaKalplere etiketi ile sesini Türkiye’ye duyurdu.
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri’nin dün Twitter hesabından yaptığı “Değerli gönüldaşlar; Kulübümüzün içinde bulunduğu durumu hepimiz biliyoruz. Transfer tahtamız açılmadığı takdirde daha da kötü günler bizi bekliyor. Ancak yönetim kurulumuz imza toplama konusunda çok yol aldığını duyurarak camiamızın yeniden umutlarını yeşertti. Bu bağlamda 20:00'da tüm şehrimizi ve Eskişehirsporun yaşamasını isteyen herkesi #BuİmzaKalplere hashtag çalışmasına destek olmaya davet ediyoruz. Eskişehirspor olmazsa Türk Futbolu eksik kalır. Lütfen imza vermeyen oyunculara sesimizi duyurmamıza yardımcı olun.” şeklindeki çağrısının ardından taraftardan büyük destek geldi.
Eskişehirspor kulübü de resmi Twitter hesabından “Birlikte doğduk, birlikle yaşıyoruz... Elbet geçecek bu zor günler ve biz yine aynı çınarın gölgesinde hep beraber yaşlanacağız. #buimzakalplere” diyerek bu çağrıya katıldı. Eskişehirspor kulüp başkanı Mustafa Akgören resmi hesabından “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın... #BuİmzaKalplere” şeklinde paylaşımda bulundu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da “Yaşasın Eskişehirspor #BuİmzaKalplere” paylaşımıyla destekte bulundu.
Eskişehirspor’da eski teknik direktör Mustafa Özer de bu çalışmaya destek verdi. Bu etiket çalışması kısa süre içerisinde birçok taraftarın paylaşım yapmasıyla Twitter gündeminde ilk sırada yerini aldı. ‘#BuİmzaKalplere’ olarak yapılan hashtag çalışması, 45 dakikada 12 binin üzerinde paylaşım yapılmasıyla Türkiye gündeminde ilk sırada yerini aldı.

Mustafa Akgören'den flaş açıklama:

Eskişehirspor'da transfer yasağı kalkıyor
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 25 Ocak 2021 08:54

yavv Berberr .. madem ayildin ... su piranyalara bi ayar daha versene be .. bak bi gol bile atamadilar yine ... sen bu kentin aslanisin, kaplanisin ...

0 2 Cevap Yaz
Seçkin 24 Ocak 2021 17:52

16 Maç kalmış kaç puan toplayacak yapacağı transfer ile.

0 1 Cevap Yaz
Mahmudiyeli 24 Ocak 2021 15:57

Berber yine sahneye çıktı kesin düşeriz abi

0 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 24 Ocak 2021 14:52

Acamaz heycan yaratıyor diyelim açtı hem küme düşeriz hem borç çoğalır.

0 1 Cevap Yaz
ESES 1965 24 Ocak 2021 13:10

Haydi Eskişehir DİRİ yine ayıldı yakında yardım kampanyası düzenler pamuk eller cebe.

1 8 Cevap Yaz
Para Lazım

Pandemi var, iş yok, güç yok değilmi? e parada lazım, o zaman hadi bakalım kolay gelsin

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi