Eskişehirspor taraftarı istiyor, gönderin

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı istiyor, gönderin
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, bir kez daha önemli açıklamalarda bulundu. Son 2 sezonda 80 milyonun nereye gittiğini yönetimlere soran Diri ayrıca Yılmaz Vural için de, “Taraftar istedi getirdik diyorsunuz. Taraftar istiyor gönderin” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da hep aynı terane
Sosyal medyada açıklamada bulanan ETB Başkanı Murat Diri,  Hem mevcut hem de geçmiş yönetimlere seslendi. Diri yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “Göreve gelinen Ocak ayından itibaren ne alındı ne verildi. Taraft ara kamuoyu açıklaması yapmamak için gene aynı terane “Kaynak bulunmazsa -40”. Geçen sene 42 milyon para bulduk denildi. Her sene aynı korkuyla mı yaşayacağımızı sanıyorsunuz. Artık öyle olmayacak.” 

Başkan sende mi unuttun?
“Eskişehirspor’dan komisyonlar alıp yllarca köylerde kasabalarda sürünmemize sebep olanlara mı kulübü teslim edeceğiz? Hadi biz unuttuk. Halil başkan o yıllarda sende görev yaptın. Sen de ne çabuk unuttun? Eskişehirspor ile yolların ayrılması gerekenlerle acilen yollar ayrılmalı. Boş lafl ara karnımız tok.”

Ne oldu 80 milyona?
“Sinan Başkan sezon başı kulübe 42 milyon gelmesine rağmen hiç birinin parası ödenmeyen topçulara 17 milyon ödediğini beyan etti ve bu yalanlanmadı. Halil Başkan’ın geldiğinden bu yana 21 milyon ödeme yaptığı söyleniyor. 42+17+21=80 Milyon para 2 sezonda hiç olup gitti. 80 daha mı borçlandık 80 gelmedi mi ne oldu bu 80 milyona, açıklanmayacak mı?"

Şahsiyet meselesidir
“Eskişehirspor kapanırken batan geminin malları zihniyetiyle elimizde avcumuzda ne varsa bunu da bu camiaya hizmet edecek olanlara ayırmak hakkımızdır. Komisyonlar alanlara değil. Zoruna gitmeyen varsa bu şahsiyet meselesidir. Taraft ar istedi geldim diyordunuz. Taraft ar istiyor gönderin madem.” 

Susmayacağız artık
“Stadın isim hakkını, kulübün isim hakkını da sattıralım ne var ne yok bitsin gitsin öyle mi? Eskişehirspor menfaatleri uğruna olumsuz sözlere engel olduk. Takım zarar görmesin diye. Ancak daha ne kadar zarar görebilir ki; itibarı ayaklar altına alındı. Hala bizim susacağımızı sananlar yanılır.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 8 Mayıs 2018 16:47

Dipsiz kuyu gibi...Bir türlü azalmıyor,aksine artıyor bu borçlar..Bıktık usandık borçla anılmaktan..

0 7 Cevap Yaz
EsEs 8 Mayıs 2018 16:45

Halil başkan herhalde cevap verecektir.

0 3 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 8 Mayıs 2018 14:16

Yapışın kardeşim yakalarına.... Benim aşkımın yeri Süper ligde Şampiyonlar ligidir Tamam mi anladın mi

1 4 Cevap Yaz
Eş es 8 Mayıs 2018 10:10

Takıma ayar vermeye çalışmayın . Çok istiyorsan kulüp başkanı ol dışarıdan nağme kolay

4 12 Cevap Yaz
Es Es li 8 Mayıs 2018 09:41

Evet Halil başkan lafı eveleyip gevelemeye gerek yok. Murat Diri tane tane anlatmış olan biteni. Sende çık anlat ne oldu bu 80 milyon tl. Kısa ve net olsun açıklamalarınız. Bizde anlayalım olan biteni

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi