Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor sürpriz peşinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor sürpriz peşinde!
A
a

Eskişehirspor TFF 3. Lig 1. Grup’ta pazar günü ligin iddialı ekiplerinden 52 Orduspor ile deplasmanda mücadele edecek. Kümede kalma iddiası matematiksel olarak devam eden temsilcimiz, zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor alınan mağlubiyetler yüzünden kümede kalmayı mucizelere bırakırken, yönetim mücadeleyi son ana kadar sürdürme kararı almıştı. Siyah Kırmızılı takımın yönetimi birkaç gün önce teknik heyetle bir araya gelerek son durum değerlendirmesi yapmıştı. Futbolcularla da sürekli iletişim halinde olan yöneticiler hem teknik heyete hem de futbolculara kümede kalma mücadelesinin devam ettiğini mesajını veriyor. Matematiksel iddia devam ettiği sürece sahada savaş da sonuna kadar verilecek. 

DİŞLİ BİR RAKİP

Kümede kalma yarışında âdeta yaşam mücadelesi veren temsilcimiz alt sıradaki rakiplerine kaybederek kendisini son sırada bulmuştu, kalan 5 haftada ise üst sıralardaki rakiplerine diş geçirmeye çalışacak. İşi çok ama çok zor olan Es Es, adeta mucizenin mucizesini kovalayacak. 52 Orduspor-Eskişehirspor karşılaşması Ramazan Bayramı’nın 3’üncü günü 23 Nisan’da saat 15.00’te oynanacak.

İLK MAÇI KAYBETMİŞTİK

Eskişehirspor ile 52 Orduspor ligin ilk devresinde 23 Kasım 2022’de Eskişehir’de karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi 10’uncu dakikada Sefa Küpeli, 45’te Nevzat Bilen’in golleriyle soyunma odasına 2-0 moralli girdi. Emre Özbayer’in çalıştırdığı Şimşekler, 90’da Eray Ertorun ile farkı 1’e indirse de rakibini yakalamayı ve 2-1 kaybetti.

ESKİŞEHİRSPOR YARIN YOLA ÇIKIYOR

Es Es, 52 Orduspor ile pazar günü 15.00’te oynanacak karşılaşması için uçakla gidip gelmeyi planlıyordu ancak uçak seferlerdeki doluluk bu programın değişmesine sebep oldu. Eskişehirspor ekibi yarın karayoluyla Ordu’ya hareket edecek. Otobüsle gidecek olan takım aynı şekilde otobüsle geri dönecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 21 Nisan 2023 16:50

süpriz pesindeymis ...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi