Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor son sırada tamamladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor son sırada tamamladı
A
a

Spor Toto 1. Lig’de 34 haftalık heyecan başladı. Ligin ilk haftasında gençlerle mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor, Giresunspor’a 3-1 mağlup oldu. Şimşekler ilk haftayı son sırada tamamladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son sırada tamamladı

İlk galibiyet ADS’den

2018-19 Spor Toto 1. Lig futbol sezonu 10 Ağustos Cuma günü Kardemir Karabükspor-Adana Demirspor arasında oynanan karşılaşma ile başladı. Ligin açılış maçında Adana Demirspor, Eskişehirspor’un daha önce prensipte anlaşma sağladığı Galip Güzel’in golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Şampiyonluğun favori ekibi Adana Demirspor, Es Es gibi lisans krizi yaşayan Karabükspor karşısında sezonun üç puanını almayı başardı.

Es Es mağlup oldu
Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor ise ilk karşılaşmasına büyük kriz yaşayarak çıktı. Transfer tahtasını açamayan Kırmızı Şimşekler, ligin ilk karşılaşması olan Giresunspor karşısına genç oyuncularıyla çıkmak zorunda kaldı. 20 yaş ortalamasıyla sahaya çıkan Es Es rakibine 3-1’lik skorla mağlup olmaktan kurtulamadı. Şimşekler böylelikle sezona mağlubiyetle başladı.

7 takım 0 çekti
Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Giresunspor’a 3-1 mağlup olan Es Es ilk haftayı son sırada tamamladı. Ligde 7 takım puan toplayamazken 7 takım ise sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadı. Ligin ilk haftasında Afyon, Denizli, Hatay, Karabük, Osmanlı, Ümraniye ve Eskişehirspor mağlup oldu. Giresunspor, İstanbulspor, Adana Demir, Altay, Boluspor, Gazişehir Gaziantep ve Gençlerbirliği galibiyetle başladı.

5 maçta skor aynı
Ligin ilk haftasında oynanan 9 karşılaşmada toplam 18 gol atıldı. Ligde 5 karşılaşma 1-0’lık skorla tamamlandı. Sezonun ilk haftasında sadece iki karşılaşmada beraberlik değişmedi. Balıkesirspor-Altınordu ve Adanaspor ile Tetiş Yapı Elazığspor berabere kaldı. 9 ev sahibi ekipten sadece 5 takım ilk haftada evinde galibiyete ulaştı. Deplasmanda ise sadece Adana Demirspor ve Gaziantep Gazişehir oldu.

Tam 7 gol atıldı
Ligin ilk haftasında oynanan mücadeleler arasında en fazla gol sesinin çıktığı maç İstanbulspor ile Afjet Afyonspor oldu. Son 8 dakikaya 4-0 önde giren İstanbulspor karşısında art arda goller bulan Afyon skoru 4-3’e kadar taşıdı. Müthiş bir heyecanın yaşadığı karşılaşmada başka gol olmayınca İstanbulspor rakibini 4-3 mağlup etti. İlk haftada en fazla gol atılan ikinci karşılaşma ise Giresunspor-Eskişehirspor karşılaşması oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs2626 15 Ağustos 2018 11:42

Puan tablosunun sonunda EsEs'i değil kulubü yıllarca arpalık gibi idare edenlerle bu durumu göz yumanları görüyorum.Yakışmış ,Tam da yerleri orası.(Bir kaç EsEs sevdalısı yönetici hariç)

0 1 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 15 Ağustos 2018 11:01

ES ES i bu duruma düşürenler utansın.Ama ES ES Güçlü takımdır toparlar . . .

0 1 Cevap Yaz
Emre 15 Ağustos 2018 10:48

Son sirada eskisehirspor degil kulup yoneticileri vardir

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi