Eskişehirspor son görüşmelere başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor son görüşmelere başladı!
A
a

Eskişehirspor’da sözleşmesi biten futbolcularla daha önce ön görüşme yapan yönetim, dönmek isteyen oyuncuları Bolu kampı öncesi takıma kazandırmak için son görüşmelere başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi, sözleşmesi biten futbolcuları takıma geri kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Oyuncularla son tur görüşmeleri başladı. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz, “Camianın bildiği gibi geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten ve alacakları ödenmediği için serbest kalan 16 futbolcumuz oldu” dedi.

SONUÇ ALAMADIK
“Göreve gelir gelmez yönetim olarak ilk etapta bu oyuncuları takıma geri kazandırmak için çalışmalara başladık” diyen Yılmaz şöyle devam etti; “Fakat gelinen nokta bazı oyuncularımız başka takımlarla anlaştı. Bu oyuncuların takımda kalması için çok uğraştık fakat futbolcu kalmak istemediği için yapılan görüşmelerden sonuç alamadık.”

SORUNU ÇÖZMEK İSTİYORUZ
Dönmeye sıcak bakmayan isimlerin olduğuna parantez açan Yılmaz, “Kalan oyuncularla yaptığımız ön görüşmelerde ise, geçmişte yaşanan sorunlar nedeni ile geri dönmeye sıcak bakmayan bazı isimler oldu. Bazı oyuncularımız ise zaman istedi. 22 Ağustos’ta yapılacak Bolu kampı öncesi bu sorunu çözmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

TEK TEK GÖRÜŞÜYORLAR
Furkan Balaban, Furgan Polat, Erdal Akdari ve Alperen Kocabaş ile görüşeceklerine değinen Yılmaz, “Artık oyuncularla son görüşmelerimizi yapmayı başladık. Bugün (dün) akşam itibari ile Furkan Balaban ile oturup konuşacağız. Diğer oyuncularımız Furgan Polat, Erdal Akdari ve Alperen Kocabaş ile de görüşeceğiz” dedi.

ADETA TRANSFER SAYILACAK
Dönecek her oyuncunun adeta transfer sayılacağını belirten Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz, İçinde bulunduğumuz durum itibari ile anlaşacağımız her oyuncu bizim için yeni bir transfer sayılacak. Umarım her iki tarafın yapacağı fedakarlıklar sonunda oyuncularımızı takıma geri kazandırırız” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 15 Ağustos 2021 14:13

Aktif bank yeteri kadar soymadinizmi

0 2 Cevap Yaz
bıdon 15 Ağustos 2021 00:15

kulubun enaz 20 senesı ıpotek altında belkı daha faz la yanı hazır olun 20 sene ıskenceye yada yenı luluple yenı bır ıvme kazanılabılır yenı kulup sart

1 3 Cevap Yaz
Bilo 14 Ağustos 2021 20:36

Bu tip yonetimler kacinilmaz sonu ertelemekten baska bir işe yaramaz. Bitsin de yeni bastan başlayalım sevdaya

1 6 Cevap Yaz
Dobaz 14 Ağustos 2021 14:54

Önümüzdeki 10 yıl boyunca süper lig hayal sanırım

0 9 Cevap Yaz
pompeo 14 Ağustos 2021 13:54

fedakarlik mi? … bi de cok ugrastik derken ?? … paran varsa ugrasmazsin … …. bi önceki yönetimdeki laylaylomcu … fedakarlik yapmadan fidan paralarini alip gitti … siz de cikmisiniz cocuklardan fedakarlik bekliyorsunuz .. futbolcularda hic bir suc göremiyorum … fedakarligi artik siz yapicaksiniz basgann .. ne kadar ekmek .. o kadar köfte .. .hani herkes profesyonel ya … paraniz yoksa birakin bu isleri …

4 8 Cevap Yaz
Redkit 14 Ağustos 2021 13:11

Bu yönetim ve bu kadro ile işimiz zor dayi

1 7 Cevap Yaz
Sivrihisarli 14 Ağustos 2021 10:57

Amatörde dâhi oynayamayacak futbolculara neredeyse yalvaricaz ah be esesim seni bu durumlara dusurenler utansin

0 8 Cevap Yaz
Zippo 14 Ağustos 2021 10:47

Transfer tahtasini acamayan yönetim çareyi buyuk eskisehirspora farklı maglubiyetler yasatan futbolcularda bulacak

1 9 Cevap Yaz
Es 14 Ağustos 2021 10:14

Ne günlere kaldı takım Bu oyunculardan medet Bekler hale geldik çok Yazık

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi