Eskişehirspor skoru koruyamıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor skoru koruyamıyor
A
a

Eskişehirspor skoru koruyamıyor. Şimdiye kadar 7 deplasman maçında puan çıkartamayan Eskişehirspor 4 deplasman maçında geriye düşmesine rağmen eşitliği yakaladı. Ancak Es Es bu maçlarda ne yazık ki skoru koruyamadı. 

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’de küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor ne yazık ki deplasman maçlarında kötü bir performans sergiliyor. Kırmızı Şimşekler hiçbir deplasman maçından puan çıkartamadı. Es Es puan çıkarabileceği deplasman maçlarında ise skoru koruyamadı. Şimşekler ligin ilk haftasında Giresunspor’a 3-1 yenildiği 1-0 geriye düşmüştü hatta skoru eşitlemişti. Ancak Es Es bu maçtan ne yazık ki puan çıkartamamıştı.

Es Es ligin 5’inci haftasında ise Denizlispor’a 4-1 yenildiği maçta da eşitliği sağlamıştı ancak bu maçtan puan çıkartamadı. Şimşekler aynı şekilde Elazığspor ve son olarak da Afyonspor maçında da skoru eşitlemiş ne yazık ki skoru koruyamadı. Eskişehirspor'un bu maçlarda deneyim konusunda büyük sıkıntı yaşadığı gözlenirken, Siyah Kırmızılı ekibin deplasman kabusu ne yazık ki Afyon'da da devam etti.

Eskişehirspor çalışmalara başladı

Spor Toto 1. Lig’in 15’inci haftasında Altay’ı konuk edecek olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Afyonspor mağlubiyetinin ardından dün sabah tesislerde toplanan Kırmızı Şimşekler sabah saatlerinde bir antrenman gerçekleştirdi. Afyon maçında oynayan futbolcular
rejenarasyon çalışması yaparken diğer futbolcular ise top çalışması yaparak günü tamamladı. 
Kaynak : Anadolu Gazetesi / Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 6 Aralık 2018 20:47

çok kolay goller yiyiyoruz (alan daraltamıyoruz), boyumuz öteki takımlara göre kısa, fiziğimiz küçük (dengelemek için rakipten daha çok efor harcıyoruz), daha iyi pozisyonda olanı göremiyoruz (oyuncuyu iyi yapan Nr.1 özellik, kariyer yapmak isteyen kardeşlere)

0 0 Cevap Yaz
Rdf 6 Aralık 2018 08:58

Kalecimiz çok çalışmalı..Kendine güvenmeli..Topu iyi takip edip devansla uyumlu olmalı..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi