Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor siyasetten arınmalı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor siyasetten arınmalı
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Gazeteci Arif Anbar’ın ES TV’de hazırlayıp sunduğu ‘Vaziyet’ programına konuk oldu. Günay, şehrin en önemli marka değeri olan Eskişehirspor’dan da söz etti.

Sütiş Eskişehir
Günay, “Emine Nur Günay, “Ne olacak Eskişehirspor’un hali? Ama dolayısıyla Eskişehir’in hali.Eskişehirspor, Eskişehir için çok çok önemli bir değer. Biz yeni markalar çıkaralım diyoruz ama en büyük markamız Eskişehirspor aslında. Ben olaya şöyle bakıyorum: Büyük çıkmazlar sonucunda Eskişehirspor’umuz şu anda bu durumda diyelim. Artık geriye dönük bir şeyi konuşmanın anlamı yok, ileriye dönük ne yapabiliriz. O konuda da gerektiğinde her türlü çaba harcandı. Ama herhalde tek çıkar yol artık bir profesyonel şirket gibi yönetilmesi. Her şeyin şeffaf olması. Ve dediğim gibi bu tür bir yönetim tarzı geldiğinde zaten, ben eminim Eskişehirspor hak ettiği yerlerde olacak diyorum. En önemli markamız ve bunu el birliğiyle korumamız lazım. Siyasiler olarak biz her zaman destek verdik. Bunu her zaman açık yapmazsınız ama başta Sayın Bakanımız Nabi Avcı olmak üzere. Ama bir yerde artık spor, siyaset her şey iç içe girmiş oluyor. Belki de Eskişehirspor siyasetten biraz arınmalı. Dediğim gibi profesyonel bir şirket gibi yönetilmeli. Zaten o zaman hiçbir şeye ihtiyaç kalmaz” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 24 Eylül 2018 19:08

ya profesyonel olacan (kendin yapacan kendin yiyecen, kendi yağında ...) ya da onun bunun kapısında dilenip ağlayacan, ezecen (buna siyaset, ökonomi, çıkar kavgası da derler) ama bu 0,7Euroluk biletlerle anca buraya kadar, yani siyasete (dilenmeye) devam :((((

0 0 Cevap Yaz
2626 15 Eylül 2018 11:39

Aynen öyle vekilimiz.

5 1 Cevap Yaz
Abdul 15 Eylül 2018 10:10

Sesleri secim yaklasinca cikmaya baslar...

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi