Eskişehirspor şimdi lisans sorunu yaşamazdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor şimdi lisans sorunu yaşamazdı
A
a

Odunpazarı Gençlik Spor Kulübü A Takımı yeni sezonda iç transferlerde Rıdvan Kılıç, Furkan Duru, Furkan Yılmaz, Onur Çiftçi, Yusuf Acar, Mert Acar, Oğuzhan Kömürcü, Melikhan Gazan, Harun Yıldırım, Buğra Bor, Hasan Yasir Sağ, Furkan Duru, Serhat Meşe ve Mertcan Durul ile anlaşma sağladı.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un makamında gerçekleşen imza törenine, Başkan Kurt’un yanı sıra Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Dilaver Atay ve Odunpazarı Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Kazım Kurt, “Odunpazarıspor’a yeni sezonda tüm branşlarda başarılar diliyorum. Bugünde futbol takımımızın çatısını oluşturuyoruz. Bu arkadaşlarımızın başarılı olacağına inanıyorum. Özellikle ve öncelikle genç arkadaşlarımızın gelecekten umut beklemelerini istiyorum. Biz Odunpazarı’ndaki bütün kulüplere eşit mesafedeyiz. Fakat Odunpazarıspor belediyemizin adını taşıdığı için yöneticilerin belediye ile organik bir bağı olduğu için biraz daha fazla Odunpazarı’nda proje üretmeye çalışıyoruz. Diğer takımların kendilerine ait karar mekanizmaları var. Odunpazarıspor öyle değil. Biz birlikte oturup değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz genel kurulda Odunpazarıspor’un gençleşmesi yönünde aldığımız kararı bugün uygulamaya geçiyoruz. Odunpazarıspor’da 22 yaşın üzerinde sporcu yok. Bu arkadaşlarımızı yetiştirip başka kulüplere hatta Milli Takıma göndereceğiz” dedi.
 
Eskişehirspor’un ciddi bir alt yapı kadrosu olmamasına değinen Başkan Kurt, “Eskişehirspor şimdiye kadar alt yapıya yatırım yapmış olsaydı, şimdi lisans sorunu ve küme düşme tehlikesi yaşamazdı. Fabrika gibi sporcu üretip oynatmak Eskişehirspor yöneticilerinin birinci işi.  Ben transferi yaparım oynar, sonra borcunu kim öderse ödesin mantığıyla hareket edilirse bu iş olmaz. Sporcuyu yetiştireceksin, lisansını çıkaracaksın ve sahaya süreceksin. Türkiye’de bu işe uzun vadeli yatırım yapan kulüpler şu anda öne çıkmış durumda. Herkes şuanda Altınorduspor’u neden konuşuyor sorusuna cevap vermeli. Biz Odunpazarıspor olarak, Altınorduspor gibi bir kadro ve işleyiş yaratmak istiyoruz. Bu iş hem iş, hem sosyal hem de eğitimleri açısında faydalı olacaktır. Sporcularımıza güveniyorum. Bu sene şampiyon olmalarını istiyorum. Şampiyonluk belediyelerin birinci hedefi değildir fakat burada bir gösterge olmasını istiyoruz” dedi.
 
Konuşmaların arından genç futbolcular kendilerini Odunpazarıspor’lu yapan imzaları attılar.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 18 Ağustos 2018 11:59

Kent konseyi başkanı İsmail Kumru ESKİ,'den Maaşını alıp Yan gelip yatsın Allah daha çok versin bugünlerde GEÇÉR

0 2 Cevap Yaz
Doğa Sever 17 Ağustos 2018 20:35

Altınorduspor örnek alınmalı!

1 2 Cevap Yaz
vatandaş 17 Ağustos 2018 19:42

tamam 2009'un save ini alan birini bulalım. o yıla dönelim, başkanın dediği gibi olsun. saolun çözüm öneriniz için.

0 4 Cevap Yaz
Hakan 17 Ağustos 2018 16:34

Doğru..Ben oyuncu alayım borcu nasıl olsa öderler olmaz.

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi