Eskişehirspor sevdası herkesi kıskandırıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor sevdası herkesi kıskandırıyor!
A
a

Eskişehirspor taraftarı Denizlispor maçında yine muhteşemdi. Zor günlerden geçse de yaşam mücadelesini onurlu bir şekilde veren Eskişehirspor, kendisini Türkiye’ye hayran bırakıyor. Tribünde taraftarı, yeşil sahada ise genç futbolcuları terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. 

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’de yaşam mücadelesinin içinde olan Eskişehirspor, eşi benzeri görülmeyen bir direnişin içine girdi. Lisans krizi nedeniyle yeni transferlerini ocak ayına kadar oynatamayacak olan Kırmızı Şimşekler devre arasına kadar toparlayabildiği kadar puan toplayıp ocak ayında yeni transferleriyle birlikte ligin ikinci yarısında çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Şimşekler lig maratonunda son olarak Denizli’ye konuk oldu. 

Denizlispor karşısında oldukça iyi bir performans sergileyen Kırmızı Şimşekler rakibi karşısında ilk yarıyı 1-1’lik eşitlikle tamamladı. İkinci yarıda galibiyet golü arayan Kırmızı Şimşekler ne yazık ki deneyimsizliğin kurbanı oldu. Denizlispor 2-1 öne geçti ardından eşitlik golünü arayan Genç Şimşekler tartışmalı golle kalesinde bir gol daha gördü. Son dakikalarda kalesinde bir gol daha gören Es Es sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. 

Sahadan onurlu bir şekilde ayrılan Siyah Kırmızılı futbolcular performansıyla alkış topladı. Deneyim eksikliği nedeniyle Denizli’den puansız dönen Es Es 5’inci haftayı puansız kapattı. Takım gibi Denizli’den onurlu bir şekilde ayrılan birde Eskişehirspor taraftarı vardı. şartlar ne olursa olsun takımını içerde dışarda yalnız bırakmayan taraftarlar Denizli’ye akın etti. Takımını 90 dakika boyunca destekleyen taraftar skora rağmen futbolcuları ayakta alkışladı.

Eskişehirspor taraftarı Denizli'yi inletti

Eskişehirspor iyi başladı, kötü bitirdi

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi