Eskişehirspor şehidimizi unutmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor şehidimizi unutmadı!
A
a

Eskişehirspor, 16 Ocak'ta Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bombalı aracın patlaması sonucu şehit düşen Eskişehirli Piyade Binbaşı Şevket Tombul'un kabrini ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik ekip geçtiğimiz hafta Suriye’de şehit düşen Piyade Binbaşı Şevket Tombul’un kabrini ziyaret etti.  Şehitlerimizi unutmadığımızı göstermek adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Teknik Direktör Mustafa Özer, "Şehitlerimizin bize emaneti olan ve uğruna canlarını feda ettikleri vatanımızın bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi. 



Futbolcular dua ettiler

Siyah Kırmızılı futbolcular, kahraman şehidimiz Şevket Tombul’un kabri başında dua etti. Eskişehirspor’un resmi sitesinden ise yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Takımımızın ziyareti vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vatandaş 24 Ocak 2020 16:01

Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabırlar versin. affınıza sığınarak, şu mezarlıkta fotoğraf çektirmek bir tek bana mı garip geliyor?

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi