Eskişehirspor seçimleri için Nihat Çuhadar'dan açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor seçimleri için Nihat Çuhadar'dan açıklama
A
a

Eskişehirspor Kulübü’nde başkan adaylığı için geçtiğimiz akşam sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah Kırmızılı kulübe eski yönetici Nihat Çuhadar’ın başkan adayı olacağı gündeme bomba gibi düştü. Çuhadar Es Es için yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da başkanlık yarışı devam ediyor. 60’ıncı olağan seçimli mali genel kurulunun ertelenmesinin ardından Siyah Kırmızılı kulübe kimin başkan olacağı merakla bekleniyor. 30 Mayıs günü gerçekleştirilecek kongre öncesi kulislerde Eskişehirspor camiasının yakından tanıdığı Nihat Çuhadar ismi ön plana çıktı. Eski başkan Halil Ünal döneminde aktif olarak yöneticilik görevi yapan Çuhadar’ın başkan adayı olacağı konuşulmaya başlandı.

Telefonla ulaştığımız Çuhadar adaylık haberleri ile ilgili şunları söyledi; “Eskişehirspor başkanlığı ile anılmak benim için onur verici. Şu an için kesinleşen bir şey yok. Çalışmalarımız devam ediyor. Eskişehirspor’u yukarıya çıkartacak, siyasilerden, belediyelerden, camianın tüm kesiminden destek alacak, Kamuoyunun kabul göreceği bir başkana ihtiyacımız var. Tüm arkadaşlarımızla böyle bir aday çıkarmak için uğraşıyoruz”

Çuhadar’ın aday olması halinde delegelerin büyük çoğunluğu tarafından kabul görüp, oylarını almasına kesin gözüyle bakılıyor. Nihat Çuhadar’ın sürpriz kararının arkasında yönetimi süresince kendisine destek sözü veren Eskişehirli tanınmış simaların da bulunduğu dile getiriliyor. Güçlü bir yönetim çalışması içinde olduğu öğrenilen Çuhadar’ın birkaç gün içinde basının karşısına çıkması bekleniyor.

Nihat Çuhadar kimdir?

Nihat Çuhadar Eskişehir’in yakından tanıdığı bir isim. Kulüpte Asbaşkanlık ve genel kaptanlık görevi yapan Çuhadar daha önce 1994’te SHP’den Odunpazarı Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu, 2004 yılında Yılmaz Büyükerşen’in çağrısı ile DSP’ye geçti, burada il başkanlığı yaptı. Ardından 2013 yılında da CHP Eskişehir İl Başkanlığı’nı devralan Çuhadar’ın adı şimdi de Eskişehirspor Başkanlığı ile anılıyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi