Eskişehirspor savunması çöktü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor savunması çöktü!
A
a

Eskişehirspor ligde aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına geriledi. Es Es'in aldığı kötü sonuçlarda özellikle defansın hataları göze çarpıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor son haftalarda ağır mağlubiyetler alıyor. Savunma hattındaki sakatlıklar Es Es’in defansını felç etti. Spor Toto 1. Liginin son 5 maçında özellikle savunmasında büyük zaaflar yaşayan Şimşekler kalesinde 12 gol gördü.

Es Es’in ligde oynadığı son 5 maç

Eskişehirspor-Denizlispor : 1-1
Gazişehir FK-Eskişehirspor : 1-1
Eskişehirspor - Adana Demirspor: 1-2
Hatayspor-Eskişehirspor : 4-0
Eskişehirspor-Altınordu : 2-4

Spor Toto 1. Lig’de art arda zorlu maçlar oynayan Eskişehirspor, bu periyodu arzuladığı gibi geçemedi. Denizlispor karşısında 1-0 öne geçip ikinci gole çok yaklaşsa da sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Bir sonraki maçta Gazişehir ile deplasmanda kozlarını paylaşan Es Es, yine 1-0 öne geçtiği maçta skoru korumayı başaramayınca sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Benzer durumlar Altınordu maçında da yaşandı. Sissoko’nun golüyle 1-0 galip duruma geçse de üstünlüğünü koruyamadı.

Geçtiğimiz hafta Play-Off’u hedefleyen zorlu Hatayspor ile deplasmanında sezonun en kötü performanslarından birini sergileyen SiyahKırmızılı takım, rakibine 4-0 mağlup oldu. Ligin 26’ncı haftasında ise hafta içi mesaisinde yine Altınordu karşısında son derece başarısız bir oyun sergileyince 4-2 yenilmekten kurtulamadı. Özellikle son iki maçta savunma hataları mağlubiyetlerin tetikleyicisi oldu. Es Es Milli arada bu hataları gidermeye çalışacak.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
B.T. 17 Mart 2019 13:00

Türkiye liglerinde Karabükten sonra en çok gol yiyen takımız bu hastalık ligin başladığından bu yana devam ediyor ve çaresi önlemi maalesef alınamadı, bu Şehire, bu seyirciye saç baş yolduranlar etkisizliğini kabullenmiyor.

1 3 Cevap Yaz
Hkn 17 Mart 2019 12:58

İleride top kaybı....aradan adam kaçırma.....gol........goller..........takım ileriye çıktığında top kaybı yapmamalı ama mutlak top kaybı olacaktır tedbir alınmalı. Fuat hocam bunun çaresini herhalde bulursunuz.Hocam seni seviyoruz ..Destekliyoruz.Takım düzelecektir..inançımız var.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi