Eskişehirspor Samsunspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda CANLI yayında

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Samsunspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda CANLI yayında
A
a

Eskişehirspor Samsunspor maçının ne zaman, hangi gün saat kaçta oynanıp, hangi kanalda CANLI yayında olacağı haberimizde

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Samsunspor maçının ne zaman, hangi gün saat kaçta oynanıp, hangi kanalda CANLI yayında olacağına dair ayrıntılı bilgiler haberimizde.

Eskişehirspor ile Samsunspor 49. kez karşı karşıya gelecek

Eskişehirspor ile Samsunspor tarihlerinde bugüne kadar 48 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda SiyahKırmızılı takım 21 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kırmızı-Beyazlılar 13 kez kazandı. 14 maçta ise denge bozulmadı. Eskişehirspor rakibini 1969-70 ile 2017-18 sezonlarında 5-0, 2016-17 sezonunda ise 6-1’lik skorla mağlup etti. Es Es rakip filelere 67 gol gönderirken, kalesinde 38 gol gördü. Bu akşam saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayla takımlar 49’uncu kez birbirine rakip olacak.

Eski dost rakip olacak

2013-14 sezonunda Eskişehirspor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam bugün eski takımına rakip olacak. Es Es’i çalıştırdığı dönemde Türkiye Kupası finaline çıkmayı başaran Sağlam, daha sonra 2014-15 sezonunda devre arasında takımdan ayrılmıştı. Sağlam Eskişehirspor’dan ayrıldıktan sonra Bursaspor, Yeni Malatyaspor, Tractor FC, Kayserispor ve Samsunspor’da görev aldı.

Eskişehirspor - Samsunspor

Saat: 19.00
Stat: Eskişehir Yeni Atatürk
Hakemler: Yasin Kol, Ata Yıldırım, Seyfettin Ünal
Dördüncü Hakem: Fevzi Erdem Akbaş
Canlı Yayın: TRTSpor
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi