Eskişehirspor şampiyonluğa oynar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor şampiyonluğa oynar
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer küme düşmenin kaldırılmasının ardından açıklamada bulundu. Özer, “Bu Eskişehirspor için milat. Tüm şehir birlik olup transfer yasağını kaldırmak için uğraşmalıyız. Transfer yasağını kaldırırsak şampiyonluğa oynarız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Bu bir milat
Radyospor’a konuşan Özer şunları söyledi; “Alınan karara gerçekten çok sevindik. 2020 yılında tüm talihsizlikler bizi bulmuşken, alınan bu karar ilaç gibi geldi. Ben geride kalan sezonda verilen görevleri en iyi şekilde yapan tüm futbolcularımla gurur duyuyorum. Alınan bu karar Eskişehirspor için bir milat oldu. Eskişehirspor için her şey şimdi başlıyor. Başta sayın valimiz olmak üzere, kentin önde gelenlerini, siyasilerini, oda başkanlarını, kısacası herkesi göreve çağırıyoruz. Eskişehirspor artık küllerinden doğuyor diyebiliriz. Tünelin ucundaki ışık gözüktü.

Transferi açmamız gerekiyor
“Kulübün FIFA dosyaları nedeniyle transfer yasağı var. Eskişehirspor yönetiminin bu yasağı kaldırabilmek adına çalışmalarının olduğunu biliyorum. Eskişehir kentinin desteğine çok fazla ihtiyacımız var. Eğer biz transferi açarsak şampiyonluğa oynarız. Transferi bir an önce açmamız gerekiyor. Elimizde çok yetenekli ve potansiyelli bir kadro var. Bu yetenekli isimleri, şampiyonluk kovalamış tecrübeli oyuncularla harmanlamamız gerekiyor. 12-13 transfere ihtiyacımız var. Eskişehir’de müthiş bir taraftar potansiyeli var. Eskişehirspor taraftarları kesinlikle Süper Lig’de olmayı hak ediyor.”

Kolay bir iş değil
“Bildiğim kadarıyla 230 milyon TL borcumuz var. Transferi açmak hiç kolay bir iş değil. Alacaklılardan imza toplamak kolay değil. FIFA’daki dosyaları çözebilmek kolay değil. Ama bu yönetim yapamazsa inanın bana kimse yapamaz. Yöneticilerimiz inanılmaz fedakarlıklar yaparak takımı ayakta tutuyorlar.”

6-7 oyuncuya teklifler var
“Transfer yasağının kaldırılması konusunda kulübün önemli bir paraya ihtiyacı var. Transfer tahtası açılmazsa kadromuzun en az yüzde 80’inin elimizde tutmamız gerekiyor.  Mehmet Özcan’ın alacakları ödendi. Şu an Eskişehirspor’un futbolcusu. Galatasaray’ın istediği yazılıp çiziliyor. Transferimiz açılmazsa kalmasını isterim. Oyuncularımıza gelen teklifleri yöneticilerimiz değerlendiriyor. Bildiğim kadarıyla 6-7 oyuncumuz için çeşitli takımlardan teklifler var” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 6 Ağustos 2020 17:04

hoca sen başkan olmasa bu takımı rüyanda bile göremezdin... sen amatör takım bile çalıştıramazsın...sen önce bu zamana kadar aldığın parayı kamuoyuna açıkla da görelim.. başkan kimlerin ne kadar alacağı var, kimlere ne paralar ödenmiş kulüpten açıklayın görelim. bütün kamuoyu bilsin...yoksa size kimse güvenip para vermez...çünkü paraların nerelere gittiği belli değil....

0 3 Cevap Yaz
Ahmet Yılmaz 5 Ağustos 2020 15:44

Agam eyleni bizimle, 2 yıldır veriyoruz Mustafa hoca, verdiklerimizin, % 5 ı bile kulübe gitmedi, gene gitmeyeceğini biliyoruz, çünkü yöneticilerin ceplerinde en az 10 milyon tl ye yakın, kulüp çeki ve kulüp cirolu senetler var, şimdiki başkanında en az 1 milyon tl, ye yakın alacak senedi var, açıktan gelen paraların tamamını bu kişiler alıyor alacaklarını tahsil ediyorlar, mustafa hoca da 3-5 bizde sebeplenebilirmiyiz diye milleti gaza getirmeye çalışıyor ama, kimse yemiyor, mustafa hoca; önümüzdeki yıl şampiyonlar ligine katılağız diye demeç ver, o zaman senin işin olur.😁😁😁

0 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 5 Ağustos 2020 11:31

Gene kendini gaza getirmis buna kim inanır hahahah

0 2 Cevap Yaz
Bu ne 5 Ağustos 2020 10:36

Transfer açılsın 12 13 oyuncu alınsın. Yine borçlanılsın yine puan silinsin. Yapacaksın gençlerle yapacaksın hoca 12 13 kişi takviye değil yeni takım demek

0 2 Cevap Yaz
Nicola 5 Ağustos 2020 08:12

Bu vatandaş ne anlatıyor? Eskişehirspor taraftarını futboldan anlamayan gaz ile hareket eden bir topluluk sanıyor galiba.. Haddini hududunu bilmeden kaçtır bize ayar vermeye kalkıyor.. Arkadaş senin vasfın ne de akıl hocalığı yapmaya kalkıyorsun? Sen önce kendi işini yap sonra akıl ver.. Dua et maçlar kaç aydır seyircisiz oynanıyor..

0 1 Cevap Yaz
bilek26 5 Ağustos 2020 06:23

başkanı transfer yasağı kesinleşmiş kalkmaz diyor söylentiler yanlış diyor hocası transfer yasağını kaldırabiliriz kaldırırsak şampiyonluğa oynarız diyor nasıl bir yönetim ve teknik heyet millete boş gaz veriyorlar yahu, bu nasıl taraftarı kandırmaktır. Aşırı başarısızlar iken zerre top oynayamayan takımı şampiyon ilan ediyorlar yeter ki bu takımda kalsınlar yazıklar olsun düşün şu kulübün yakasından yeter artık taraftarı aptal yerine koyduğunuz .

0 2 Cevap Yaz
Orhan şafak 4 Ağustos 2020 18:30

En çok biz sevindik elde var 1 2 takım daha geçersek kümede kalırız en kötü halimizle.BOLU SPOR.

0 0 Cevap Yaz
Eses 4 Ağustos 2020 17:40

Sen ne diyon arkadaş bizle kafamı buluyorsun kac mac aldın başarın ne sen en iyisi istifa et diyecemde kimsede iş vermez sana gelecek paralarla da önce başkanla birlikte paralarınızı kurtarırsınız diye düşünüyorum hep alacaklı oyuncular yöneticilerin ve senin nekadar alacağı var söylerseniz bizde günahınızı almıyalım

0 3 Cevap Yaz
Ne İçtin Sen Baba 4 Ağustos 2020 16:41

2. devre kaç maç kazandında şampiyonluk diyorsun kardeş. Amigolarla beraber hemen kulübü terk edin lütfen acilen hemde çok acilen. Takımda oyuncu kaldımı?

3 17 Cevap Yaz
Kızılcıklı 4 Ağustos 2020 16:32

Nediyorrrr Bu Mustafa Özer geçen seneden beri anlayan var mı

1 16 Cevap Yaz
eses2626 4 Ağustos 2020 16:01

sayın Mustafa ne demek '' Bu yönetim yapamazsa inanın bana kimse yapamaz'' bu kelimeyi kullanırken haddini ve hududunu bileceksin. Sen kimsinde böyle bir kelime kullanıyorsun. Eskişehirde top oynamışsın. İnsanlarını tanıman gerekir. Eskişehir halkını ötekileştirmeye hakkın yok. Sen hocasın bu yönetimle de çalışırsın gelecek her hangi bir yönetimle de. Ama sende ve yönetimde bu zihniyet bu düşünce olduktan sonra Esesimiz bir arpa boyu yol alamaz. İnsanlar haddini bilecek. İlk başta da siz. istifa edin bu kelimeyi kullandıktan sonra Eseste işiniz olamaz, olmamalı. Bu söylemınız Eskişehir halkına ve Eskişehirspor kongre delegelerine bir hakarettir...

4 24 Cevap Yaz
eses sevdası 4 Ağustos 2020 15:54

Hoca neyin kafasını yaşıyorsun. Şimdide -ecek, -acak larlamı uğraşacağız. yeter ya bu takıma ne verdin ? onu söyle. Sen işine bak. yarın başarısız olunca da kılıfın hazır . BEN ZAMANINDA SÖYLEDİM. TAKIMA SAHİP ÇIKILMADI. DİYECEKSİN. Bırak bu işleri . Sende yönetimde başarısız olduğunuzu kabul etmiyorsunuz. neymiş şampiyonluğa oynayacaklarmış. kendin söylediğine inanıyor musun? geçen sene başarını gördük.Sen ve bu yönetimle mi şampiyonluğa oynayacağız. Karabükspor gibi olmayalım sonra..?Geç onları insanlara hayal satmayı bırak. Eskişehirspor taraftarı senin bildiğin gibi cahil taraftar değil. İşine bak sen... Yeter ya yönetim yetmediği gibi sende başımıza yönetici kesildin bay mustafa.

2 16 Cevap Yaz
Es26 4 Ağustos 2020 15:43

Transfer açılırsa bu takımdan ilk gidecek sensin hoca farkındamısın bilmem. Tecrübeli oyuncuları idare edebileceğini hiç düsünmüyorum.

1 22 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi