Eskişehirspor puan savaşına çıkıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor puan savaşına çıkıyor!
A
a

Eskişehirspor, bugün ligin 30’uncu haftasında Çaykur Rize ile karşı karşıya gelecek. Ateş hattından kurtulmaya çalışan Eskişehirspor'un kritik maçı saat 13.00’de başlayacak. Maçı anadolugazetesi.com adresimizden dakika dakika canlı takip edebilirsiniz.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yücel İldiz’den boşalan koltuğu Yılmaz Vural’la dolduran Siyah Kırmızılılar bugün Rize deplasmanında oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta evinde Balıkesirspor Baltok karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak düşme potasının içine giren Eskişehirspor, bu girdaptan kurtulmak için kalan haftalarda rakibin adına, konumuna bakmadan her biri final niteliğindeki 5 karşılaşmadan da en yüksek puanla ayrılmak zorunda.

Maçın dakika dakika anlatımı için tıklayınız...

Geçtiğimiz Perşembe günü yeni Teknik Direktör Yılmaz Vural ile Rizespor hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da iki önemli eksik var. Özellikle hücum bölgesinin en etkili isimlerinden Ofoedu, Balıkesirspor Baltok karşısında sakatlanarak tedavisi için ülkesinde bulunuyor. Ayrıca golcü Semih Şentürk’te aynı karşılaşmada rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kart gördüğü için Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. 

İki takım ligin ilk devresinde 13’üncü hafta maçında Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Kongre süreciyle boğuşan, şehrin ileri gelenlerinin uzaktan izlediği, kaderine terk edilen Eskişehirspor, maçın ilk düdüğüyle birlikte protestoya başladı. Sahada kümelenen Es Es’li futbolcular tribünlerin gözyaşları eşliğinde alkışlamalarına karşılık verip 4 tribünü de alkışladı. Bu esnada Rize ekibi kendi yarı alanında top çevirdi. Yaklaşık 1 dakika süren protestonun ardından Siyah-Kırmızılı futbolcular maça döndü. Rize 56’da Süleyman Koç ile 1-0 öne geçerken, 88’de Hasan Ayaroğlu attığı golle 1 puanı kurtarmıştı.

Eskişehirspor'da Yılmaz Vural'ın ilk maçı

Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural bugün ilk karşılaşmasına çıkıyor. Geçtiğimiz gün göreve getirilen Vural ilk sınavını bugün verecek. Deneyimli teknik adam Çaykur Rizespor karşılaşmasında takımına güveniyor. Vural yaptığı açıklamada Çaykur Rize deplasmanından 3 puanla dönmenin imkansız olmadığını belirtti.

Maçın hakemi Özgür Yankaya

Bugün saat 13.00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak Rizespor – Eskişehirspor karşılaşmasını Edirne Bölgesi Süper Lig Hakemlerinden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise Uygar Bebek ve Erdem Bayık yapacak. Özgür Yankaya, son olarak 1 Nisan 2017 tarihinde Eskişehirspor’un deplasmanda Bandırmaspor’u 1-0 yendiği maçta düdük çaldı. 

Çaykur Rize Süper Lig'e yakın

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Çaykur Rizespor, Hikmet Karaman yönetiminde ilk 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak müthiş bir performans sergiledi. Ancak daha sonraki haftalarda düşüş yaşayan Karadeniz ekibi 7. Haftada alınan 3-1’lik
Elazığspor yenilgisinin ardından Hikmet Karaman’la yollarını ayırdı. Sezon başında adı Eskişehirspor’la anılan İbrahim Üzülmez’i takımın başına getiren Rizespor, sonraki haftalarda istikrarlı bir çizgi izledi. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u evinde 3-2 deviren lider ekip şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Çaykur Rizespor - Eskişehirspor muhtemel 11'leri

Çaykur Rizespor:  GÖKHAN AKKAN, MEHMET USLU, KORAY ALTINAY, ORHAN OVACIKLI, ROBİN YALÇIN, GALİP GÜZEL, MARWANE SAADANE,  ABDULLAH DURAK, TURGUT DOĞAN ŞAHİN, SAMU, VEDAT MURİQİ 

Eskişehirspor: KAYACAN ERDOĞAN, BEDİRHAN ALTUNBAŞ, JERRY AKAMİNKO, SEMİH GÜLER, HASAN HÜSEYİN ACAR, AYKUT AKGÜN, DORUKHAN TOKÖZ, HÜRRİYET GÜCER, KAAN KANAK, HASAN AYAROĞLU, BRUNO MEZENGA 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman Nuri Türkmen 9 Nisan 2018 08:33

Vestel den uzak durun sakın bulasmayin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi