Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor plaka kampanyasını duyurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor plaka kampanyasını duyurdu!
A
a

Eskişehirspor’a mali katkı sağlamak için yeni bir kampanya başladı. Siyah-Kırmızılı taraftarlar 145 lira karşılığında alacakları plaka ile kulübe destek olacak hem de duvara asılacak plakalar sayesinde Es Es sevgisi ölümsüzleştirecek.

Sütiş Eskişehir
Esstore Hasan Polatkan Şubesinde gerçekleşen tanıtım toplantısına Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ve teknik ekip, Siyah Kırmızılı futbolcular, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ve Eskişehirspor Başkan Vekili ve aynı zamanda Esstore sahibi Osman Taş katıldı. Proje hakkında bilgi veren Osman Taş, katılımcıların adına oluşturulacak plakaların şehirde yapılacak olan bir duvara asılarak şehre kazandırılacağını belirtti.

“Eskişehirspor’a maddi katkı amacıyla plaka kampanyası düzenledik” diyen Osman Taş sözlerini şöyle sürdürdü; “Ayşe teyzemiz de 100 lira versin bağış yapsın, iş adamlarımız da 100 lira versin ve bağış yapsın. Eskişehir’de yaklaşık 40 bin işverenimiz var. Bizim ulaşmak istediğimiz sayı 100 bin. Belediyelerimizden de destek bekliyoruz. Eski stadımıza bir anı olsun diye bir duvar örüp bu plakaları oraya asmayı düşünüyoruz. Ya da yeni stadımızda böyle bir alan oluşturmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Eski stadyum alanında yapılacak bir duvarın oranın anısına da katkı sağlayabileceğine değinen Taş, “Şahsım adına bu projede eski stadımıza bir anı kalması için oraya yapılacak parka bir duvar yapılmasının daha uygun olacağı kanaatindeyim. Bu duvar parasını gerekirse ben kendim karşılarım. Yeter ki kulübümüze bir destek olsun ve bize bu imkanı tanısınlar” şeklinde konuştu.

Taraftarların 145 lira karşılığında kampanyaya katılabileceklerini söyleyen Osman Taş, “Verecekleri paranın 100 lirası Eskişehirspor’a gidecek. 45 lira maliyeti var plakanın. Yani kişi başı 145 liraya mal olacak kampanyaya katılım. Kesinlikle bu paradan Esstore’a kalan kısım olmayacak. Tamamı Eskişehirspor’a gidecek. Şehirde iki tane yetkilimiz var. Sadece bu yetkililerden alsınlar plakalarını. Ya da Esstore mağazalarından kampanyaya katılsınlar” dedi.

“İz bırakacak kampanyalardan biri”

Siyah kırmızılı Kulübün Teknik Direktörü Fuat Çapa proje hakkında şu yorumu yaptı; “Bazı kampanyalar vardır yapar geçer gidersiniz ama bazıları vardır iz bırakır. Bu da iz bırakacak kampanyalardan birisi olacak. 53 yıllık tarihe bakacak olursak çok şeyler yaşandı ama bazı şeyler halen daha hafızada kalmış ve hiçbir zaman da silinmiyor. Bu da o kampanyalardan birisi olacak. Kalıcı bir şey sonuçta. Ümit edelim sergilenmesi iyi bir yerde olsun. Eski stadımızda olursa bence daha anlamlı olur. Çünkü orası park alanı olacak. Ben Osman Bey’e teşekkür ederim” diye konuştu.

“Değeri 20 yıl sonra anlaşılacak”

Eskişehir Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri ise, yaptığı açıklamada “Plaka kampanyası diğer kampanyalar gibi değil. Bu kampanya iz bırakacak. Biz hep kampanya yapıyorduk. Hatıra bileti kampanyası yaptık insanların elinde bunun belgesi yani hatırası kaldı. İşte bu plaka kampanyası da ölümsüz bir şey olacak. Benim oğlum var 2 buçuk yaşında. Ben onun adına plaka kampanyasına katıldım. Belki 20 sene sonra yapılacak olan duvara gittiğinde kendi adını görmesi, Eskişehirspor’a aidiyet duygusu hissetmesi ve Eskişehirspor’a bağlanması için. Ben kendimce böyle bir şey yaptım. Taraftarımız en azından kendisi için yaptırmasa bile sevdikleri için, çocukları için bu kampanyaya katılsınlar. Şimdi olmasa bile bunun değeri 20 sene sonra anlaşılabilecektir” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Muratdağı 15 Şubat 2019 10:50

Düşünce güzel ve çok anlamlı ancak kardeşim vedilen her 145-Tl nin 45-Tl si plakaya gidecekmiş,yazık.O işte de bir zengin mi yaratacaksınız.Daha düşük maliyetli 10-15-TL lik birşey kullanılsın ve145-Tl nin en azından 125-130-TL si büyük ESES imize gitsin.Nasıl mantık bu...Yeni zenginlere gerek yok....Tabii maksat Eses imize katkıysa???

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi