Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Pinto'ya ödeme planını yolladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Pinto'ya ödeme planını yolladı!
A
a

Eskişehirspor’u küme düşürme yetkisini elinde bulunduran Sebastian Pinto için yönetim harekete geçmişti. Başkan Mustafa Akgören, Şilili futbolcuya ödeme planı gönderdiklerini belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'u küme düşürme yetkisi var
Eskişehirspor’dan 510 bin Avro alacağı bulunan Sebastian Pinto, Siyah Kırmızılı kulübe FIFA aracılığı ile yazı göndermiş ve küme düşürme yetkisini elinde bulundurduğunu belirtmişti. 3 hafta içinde futbolcuya ödeme yapması gereken Eskişehirspor, şu an için bu maddi kaynağı bulamıyor. Eskişehirspor yönetimi yaptığı görüşmeler sonrası oyuncuya ve avukatına resmi ödeme planını gönderdi.

Sıcak bakıyor
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Mustafa Akgören, “Pinto ile son görüşmeleri yaptık. Ödeyebileceğimiz bir telif hazırladık. Kendisine telefonla yaptığımız görüşmede bu teklifi ilettik. Net bir cevap vermedi. Önümüzde bir hafta süre var. Pinto bu teklifi değerlendirerek birkaç gün içinde bize dönüş yapacak. Şuanda bu teklife sıcak baktığını söyleyebilirim” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 3 Mayıs 2020 13:27

Başkan başkanlık hayalindi ya. Takımı 2. Lige dusurdunuz. Bari Pintoyu halledin de 3. Lige düşürmeyin. Kalabaktan Etiden ledlerden kampanyadan diğerlerinden gelen paralarla halledersiniz sanırım. Elinize yüzünüze bulastirdiniz. Sonradan istifa edin. İşi bilenler gelsin yonetime

0 3 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 30 Nisan 2020 11:07

Ödeme planı gönderdikleri doğru,gönderdikleri ödeme planı ise kabul edilebilir değil. Sanki alacaklı bizmişiz gibi hazırlanmış ,bakın biz ödeme planını gönderdik elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz! Hazırladıkları ödeme planında Euro kuru sabitlenip, alacağı üzerinden indirime gidilmesi,kalan miktarın ise 6 aylık ödemeler halinde uzun yıllar sürecek bir plan.Yani biz bu parayı ödeyemiyoruz ama kamuoyuna da bişeyler söylemek zorundayız der gibi hazırlanmışlar plan.

3 10 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 30 Nisan 2020 01:11

Pinto ya yapılan en son teklif Su anda bir kurus odeyemeyiz!!!(yani daire ve 75 bin euro palavraydi)!! Agustosta 100.000 Euro 150,000 euro 24 taksit (iki sene) geri kalan gunun birinde super lige çıkarsak oderiz. Pinto nun cevabi: HAYIR!!!! BENI 3 SENEDIR OYNATIYORSUNUZ!!!SIZIN HIC BIR SÖZÜNUZE INANMIYORUM. BU YAZDIKLARIM BUGUN OLDU.

3 8 Cevap Yaz
Sıtkı

Bahsettiğiniz daire pintoya değil boffine önerilmişti.Ama önemli değil o daireyi gerçek parasının 2 katına kabul edecek futbolcuda çıkacaktır,sayın yöneticimizde hem satamadığı daireyi satmış olacak,hem es es ten 2 katı parayı kendi alacak hanesine yazdıracak hemde daire verdim diye kasım kasım kasılacak

1 5
Başkan 29 Nisan 2020 19:03

Artık kimse sana inanmıyor eti çadır kalabak eso LED’ler paralar nerde Başkan

2 9 Cevap Yaz
Suat Avni.. 29 Nisan 2020 16:29

Palavra..................

3 14 Cevap Yaz
pompeo 29 Nisan 2020 16:20

boffine de göndereydiniz ya biseyler cezayi yemeden ... bokila nin 30 bin eurosu nooldu ? ... ölme essegim ölme ..

3 14 Cevap Yaz
kamil çelebi

yeni takım kuralım desem bazı arkadaşlar kızıyor.unutmayalım düştük 4 yıl oldu 5. yıl geliyor ne değişti 4 yılda?hergün dahada düşüyoruz.hergün gelirlerimiz sponsorlarımız taraftarımız azalıyor farkındamısınız?

1 14
Eses

Kamil beye katılıyorum. Yeni kulüp kurup devam ederiz. Para diye kanirtanlar da avucunu yalasın. Gerci onlara kassinlar diye Esesten baska odeme yapanlar vardir zaten. Kalan alacaklarini da o akil hocalarinsan tahsil etsinler. Gaziantep, Karabuk, Ordu, Mersin'i alacak icin dusurenler de paralarini aldilar ya onlar da alirlar.

0 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi