Eskişehirspor parayı son anda buldu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor parayı son anda buldu...
A
a

Eskişehirspor maddi yönden çok zor günler geçirirken deplasman maçları için para son anda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da tesislerde gerçekleşen antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon, hücüm organizasyonu ile devam eden çalışmalar, tam saha taktik maç ile son buldu. Öte yandan, sakatlığı bulunan Utku Kızılkaya antrenmanda yer almazken, Sezgin Çoşkun, Kamal Issah ve Erdal Akdari sağlık ekibi eşliğinde çalışmalarını sürdürdüler.

İcra kurulu para buldu

Eskişehirspor’da oluşturulan İcra Kurulu bugün ilk toplantısını yapacak. Kulüple ilgili sorunları çözmek için kolları sıvayan Yöneticiler Harun Adıgüzel, Mete Yılmaz, Kaan Ay, Hasan Tuç, Mehmet Kahya, Teknik Direktör Fuat Çapa, ETB Başkanı Murat Diri ile ETB yönetim kurulu üyeleri Mehmet Şimşek ve Erkan Koca’dan oluşan icra kurulu, bugün yapılacak toplantıda eylem planlarını belirleyecek. Akademi ligi takımlarının İstanbulspor deplasmanında oynayacağı maçın masraflarının da icra kurulu üyeleri tarafından karşılandığı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi / AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
B paşalı eses için gerçekçi olalım korkmayalım 28 Ekim 2018 13:22

Sayın kardeşlerim kötü siyasetçiler gibi Meclis midir icrakurulu diyorlar yoksa mafyacılık mıdır bilmiyorum bana kalırsa herkes işini yapsın Hocada icra memuru mafyacılık oynamaya başladı herkes işini hakkıyla yapmaya çalışsın gör dügüm kadarıyla azda olsa para bulmuşlar görüntü öyle U19 İstanbul sipor maçına gittim Belediye Otobüsüyle Diyil Takım Otobüsüyle gelmişler Fakat Yönetime sesleniyorum Otel odalarında Diyil Çim sahalarda Purof yapan hocalara ihtiyaç var isim vermiyorum yorumlar yayımlanmıyor bazen Anadolu gazetesine sesleniyorum ..Altyapı yönetimi bu işten haberdar bu lekeyi kulübün üzerinden temizlesinler ört pas etmesinler.....? Eskişehir'in geleceği için yanlışları Tarih bir gün yazar ona göre......

0 2 Cevap Yaz
AHMET 27 Ekim 2018 16:40

yukarıda belirtilen kadro en fazla birkaç dolar bulmuştur,hatta kılint istvut abininde bu isimde bir filmi var ''a few dollars more''güzel film tavsiye ederim.bu arada iddaa için iç banko maç yazarmısınız.

2 10 Cevap Yaz
talat erkurt fransa 27 Ekim 2018 16:24

yil 1965 babam rahmetlinin emekli oldugu yil.babam aktif bir insan oldugu icin o yillarda eski stada iki adim sehitlik yani basinda savas caddesinde bir bakkal dukkani acmis idi. sene sonu gelir beyaninda bulunurken belittigi gelir rakami nasil olduysa diger vergi mukelleflerinin kulagina gitmis ve o anda orada bulununan orta boylu sanayici,esnaf ve sanaatkarlarda rahmetliyle dalga gecip oooo hasan usta sende para cok herhal bize borc versene demislerdi. Bu zevat o yillarda altinda arabasi olan takimindandi.Demek istedigim bu zengin takimi arabalarinin 4 tekerinin birini eskisehirspora yardim yapsalardi ESES bu hallere dusmezdi

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi