Eskişehirspor para kazanabilirdi ama üstüne borçlandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor para kazanabilirdi ama üstüne borçlandı!
A
a

Eskişehirspor, 2016 yılında Aydınspor’dan transfer etti. Siyah Kırmızılı ekipte 1 sezon forma giyen Murat, daha sonra Altınordu’nun yolunu bedelsiz bir şekilde tuttu. Es Es Murat’tan kazanabilirdi ancak serbest kaldı. Kulübün Murat’a 500 bin lira borcu var.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Hoşcan döneminde geldi

Tarihler Ocak 2016’yı gösterdiğinde Eskişehirspor, Aydınspor’dan Mehmet Murat Uçar’ı kadrosuna kattı. 24 yaşındaki futbolcuyu geleceğe yönelik olarak kadrosuna katan Siyah Kırmızılı ekip aslında iyi bir transfere imza atmıştı. Murat ilk sezonunda Süper Lig’de 7 maçta forma giyerken 2 gol attı.

Ünal döneminde ayrıldı
Eskişehirspor formasıyla TFF 1. Lig’de ise 12 maça çıkan Mehmet Murat Uçar, Göztepe ile oynanan Play-OFF maçının kadrosuna alınmadı ve ipleri kopardı. Alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesheden Murat, Altınordu’nun yolunu tuttu. Es Es’in Murat Uçar’a hala 500 bin lira borcu bulunuyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şüphe 27 Ağustos 2020 21:47

Acaba diyorum birçok oyuncu serbest kaldı. Para kazanacağın oyuncuya serbest kalacağı belli hala ödemiyorsun oda hop sebest başka kulübe bedavaya gidiyo birilerimi para kazandı kulünün yerine .

0 3 Cevap Yaz
Adnan Düzdağ 27 Ağustos 2020 21:34

Eğer Murat final göztepe maçında kadroda olsa ESES 1/0 galipken oyuna girse o maç 5/0 biterdi halil ünal ve mustafa denizli o maçı bile bile sattı yazıklar olsun

2 3 Cevap Yaz
Hasan 27 Ağustos 2020 16:53

Göztepe ile oynanan maçta Murat kapı dışarıda bıraktı zamanın yöneticileri.Bonservis ödeyerek alınan oyuncuların tamamı bedavya gitti .Üstalik EsEs ten alacaklı olarak. Düşman olan yapmaz bu kötülükleri.

0 17 Cevap Yaz
serdar 27 Ağustos 2020 16:03

O para kazandırabilirdi bu oynamadan gitti yok şuna bukadar yok buna bukadar yok küme düşebiliriz yok eksi puan gellebilir.Geldiğiniz günden beri hep aynı.Miğdemiz bulandı artık.Bırakın eski yöneticileri korumayı verin kulübü yayyuma suçlu olanlar nasıl para veriyor görün esese ihanet edenler nasıl cezalarını çekecek görün

0 16 Cevap Yaz
Es26 27 Ağustos 2020 14:26

Bu adamın gidişini allah için yönetimlere bağlamam. Mustafa denizli denen zaatin en büyük kazıklarindan biride murat uçardır. Bir axel meye uğruna kasıtlı olarak yedi murat uçarı.

2 4 Cevap Yaz
ess

ne alaka axel meye? murat o zamanlar kanat oyuncusu idi. tutturdu ille de kanat oynayacağım diye. kim var o zaman kanatlarda? z10 ofoedu, bazen kaan kanak. bunları kesebilir mi? hayır. bek oyna kardeşim dendi. senden kanat olmaz dendi. o da trip atıp altınorduya gitti. orada ne oldu? bek oldu hıhahaha. sonra oranın td si ile de yumruklu kavga etti hıhaha. sonra erzuruma. hangi mevki? bek. hıhaha.

1 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi