Eskişehirspor oyuncularına övgü yağdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor oyuncularına övgü yağdı!
A
a

Eskişehirspor’un eski Teknik Direktörü Fuat Çapa, Radyospor’da Anadolu Ateşi programında Bizim Çocuklar’a övgüler yağdırdı. Çapa, birçok ekibin radarında olan Mehmet Özcan, Metehan Altunbaş ve Buğra Çağlıyan’dan övgülerle bahsetti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Milli takıma gönderdik
“Eskişehirspor’da yolumuza genç oyuncularımızla devam etmek durumunda kalmıştık” diyen Çapa, “Başarılı bir sistemle genç milli takımlara 11 tane futbolcu göndermeyi başardık. Eskişehirspor’un Türk futboluna son dönemlerde Türk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerde parmağımız varsa ne mutlu bize. Onların başarılarını gördükçe bizler de çok mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Kulübün durumu üzücü
Şanlı Eskişehirspor’un durumuna üzüldüğünü vurgulayan başarılı Teknik Adam Fuat Çapa, “Eskişehirspor’un şu an içerisinde bulunduğu durum çok üzücü. Ben halen Eskişehir’de yaşıyordum. Eskişehirspor’un küme düşmesine en az Eskişehirspor taraftarları kadar ben de üzüldüm” şeklinde konuştu.
 
Kadromda görmek isterim
“Buğra Çağlıyan ve Metehan Altunbaş inanın bana çok potansiyelli ve değerli futbolcular” diyen Çapa, “Eskişehirspor’un paraya ihtiyacı olmasa inanın bana satmazdı. Bu iki ismin de gündemde olması beni şaşırtmıyor. Kulübün yaşaması için bu futbolcuların satılması gerekiyorsa satılacaktır. Buğra Çağlıyan ve Metehan Altunbaş kendi yaş gruplarının en iyi futbolcuları. Türkiye ve Belçika arasında oynanan bir genç milli takım maçının ardından Belçika milli takımından beni arayıp, çok beğendiklerini söylediler. Belçika kulüpleri için bu oyunculara referans olabileceklerini bana ilettiler. Gerçekten çok yetenekli iki oyuncudan bahsediyoruz. Hangi takımda görev yaparsam yapayım bu isimleri kadromda görmek isterim” dedi.
 
Kendisi için faydalı olacak
Mehmet Özcan’dan da bahseden Çapa, “Mehmet Özcan, Süper Lig’de oynayabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu. Ama bence şu an için hedef kovalayacak bir takımda direkt 11 oynayabileceğini düşünmüyorum. Yedek kulübesinde bekleyeceği bir transfer yapmamalı. Direkt olarak ilk 11 oynayabileceği bir takıma transfer olursa, kendisi için çok faydalı olacaktır” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 30 Temmuz 2020 00:32

HEDEF süper lige çıkmaksa hemen takımın başına FUAT ÇAPA nın gelmesi lazım yoksa gene 2. lige düşeriz

1 0 Cevap Yaz
bilek26 29 Temmuz 2020 18:30

seneye takimi Fuat hoca yada coşkun hoca calistirsın bu mustafa hoca yetersiz

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi