Eskişehirspor onu şaşırttı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor onu şaşırttı!
A
a

Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Eskişehirspor maçının ardından, “Bu maçı çıkış maçı olarak düşünüyorduk” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Eskişehirspor maçının ardından, “Bu maçı çıkış maçı olarak düşünüyorduk” dedi.
TFF 1. Lig’in 4. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşan Ümraniyespor, 1-1’lik skor ile puanını 4’e çıkardı. Son 3 haftada 1 puan alan Ümraniyespor Teknik Direktörü Karafırtınalar, maçtan sonra yapılan basın toplantısında, “Buraya mutlaka kazanmak için geldik. İlk hafta kazanıp, son 2 hafta kaybettik. Bu maçı çıkış maçı olarak düşünüyorduk. İlk yarı güzel bir oyun oynadık. Skoru da arttırabilirdik. Devre arası iki değişiklik yaptık. Oyun anlayışımızı biraz daha çabuk hücum olarak değiştirmek istedik. Ama maalesef istediğimiz olmadı. Bu sefer 1’inci bölge savunması yapmaya başladık. Bizim istemediğimiz bir şeydi bu ama bunda Eskişehirspor’un istek ve arzusunun da etkisi vardı. Fizik olarak da 20 gündür sosyal mesafeli idman yaptığımız için ikili mücadelelerde eksik kaldık. Bu bir mazeret değil tabii ki. Burada bizim kalitemiz ile farklı bir oyunla galip gelmemiz gerekirdi. Bizim buradan önemli dersler çıkarıp milli takım arasını iyi değerlendireceğiz" diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Veli 5 Ekim 2020 20:29

Hoca ne oldu bereket adamlar kendi kendini yendiler sanmayinki biz torpilli oyuncularınlayendiniz altyapıdan gönderdiğiniz çocukların emeğini yediniz emek yiyen yemekyiyemez

0 0 Cevap Yaz
Hasan 5 Ekim 2020 19:25

EsEs taraftarı böyle bir eziyet yaşamadı.Eski yöneticiler size ne diyelim..İnsan olan halkım malına hiyanet etmez.Hiç mi acımadınız.. ..EsEs yağmalanmış talan edilmiş sanki.

0 2 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 5 Ekim 2020 17:40

Eskiden Atatürk stadına gelen rakiplerin maça çıkarken bacakları titrerdi korkudan şimdi dalga geçip horon tepip çifte telli oynayarak mağlup edip gidiyorlar 46 yıllık Eskişehirsporlu olarak çok gücüme gidiyor Efsaneye böyle eziklik yakışmıyor

0 6 Cevap Yaz
şimşekler 5 Ekim 2020 15:14

bir takımın penaltıcısı,uzun taç atanı, korner kullananı ve frikiçisi çok önceden yeteneklerine göre belirlenir ve kendilerine özel çalışmalar yaptırılır..

0 9 Cevap Yaz
Esesli 5 Ekim 2020 12:00

Ne günlere kaldık, bizi yenemeyen takım kendinden şüphe duyuyor.Bizim maçı fark atacakları çıkış maçı olarak görüyorlar.Çok yazık!

0 13 Cevap Yaz
Nikola

İstanbul'un mahalle takımı bunlar bir de!

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi