Eskişehirspor onu elinden kaçırdı! Şimdi ise...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor onu elinden kaçırdı! Şimdi ise...
A
a

Eskişehirspor’un 2011 yılında Almanya ekiplerinden Hannover 96’dan Serdar Dursun’u transfer etmişti. Ancak bir türlü Serdar’a şans tanımayan Eskişehirspor bu oyuncuyu elinden kaçırdı. Şimdi ise Almanya Bundeliga 2 ekiplerinden Darmstadt 98 forması giyen Serdar, 19 golle Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

4 sezon takımda kaldı

Tarihler 24 Temmuz 2011’i gösterirken Eskişehirspor, kamp yaptığı Belçika’da yeni bir oyuncuyu kadrosuna kattı. O dönemde Almanya ekiplerinden Hannover 96’nın altyapısından yetişen Serdar Dursun’u takibe alan Siyah Kırmızılı ekip, forvet oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Umut vaat eden futbolcu olarak kadroya katılan Serdar umduğunu bulamadı.

1 kez forma giydi
Serdar Dursun, ilk sezonunda sadece 1 karşılaşmada forma giyerken, bu maçta da 31 dakika görev yapabildi. İkinci sezonunda ise kupada 1 kez forma giyen Serdar, daha sonra kiralık olarak Şanlıurfa’ya gönderildi. Ancak her dönemde kadroda düşünülmeyen Serdar Dursun, 2014 yılında ise Eskişehirspor’dan ayrılarak Fatih Karagümrük’e transfer oldu. Serdar 1 sezon sonra ise Almanya’ya gitti.

Es Es para kazanamadı
Eskişehirspor’un para kazanamadığı Serdar Dursun şimdi ise gösterdiği performansla dikkatleri üzerine topladı. Almanya 2. Lig ekiplerinden Darmstadt 98 forması giyen Serdar, 19 golle hem Süper Lig hem de TFF 1. Lig ekiplerinin transfer listesinden yer almayı başardı. Camianın büyük umutlar beslediği Serdar Dursun, Eskişehirspor formasıyla sadece 2 resmi maça çıkabildi.

Süper Lig’i hak ediyorlar
Serdar Dursun, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulunduğu sırada Eskişehirspor’a da değindi. Eski kulübü olan Es Es’in hak ettiği ligin Süper Lig olduğunu söyleyen Serdar, “Eskişehirspor’un Süper Lig’de olması gerektiğini düşünüyorum. Çok iyi taraftarı var. Hak ediyorlar Süper Lig’de olmayı. Güzel bir stadyumları var” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bedir tekin 1 Ağustos 2020 00:18

Bu gidişle yine es es düşer hata amatöre kadar nedir bu başkanlık sevdası denedin düşürdün ve hala ordasın

0 0 Cevap Yaz
Furkan 25 Temmuz 2020 12:29

Bize geldiği zaman 19 yaşındaydı ilk maçına 11/12 sezonunda çıktı zaten bizde 2 kez falan forma giydi ve hep kiralık gönderildi. 14/15 sezonu için Karagümrük takımına transfer oldu ki bu zamana kadar varlık gösterememişti. Sezonu 10 gol ile falan tamamladı. Ertesi senede 6-7 gol attı 2016 yılında Almanya ligine transfer oldu. Üzerine koydu. Demek istediğim bizde gençlere hemen şans taninmaz gelişimi için zaman lazım. Daha çok hazır oyuncu isteriz. Biraz haklı durum olsa da yanlış bişey. Ancak o zamanlar biraz daha mücadeleci bir takım olduğumuz için kadroya giremedi. Vedat muriqi de aynı şekil oldu. Burada suçlu suçsuz veya kaybedilmiş bisey yok. Belki bizde gelişemezlerdi. Belki şans versek bizi sırtlarlardı. Ancak geriye dönüp Ah Vah etmenin mantığı yok. Kaçırdık elimizden mantığı başkadır. Gelir harika oynar sen parasını vermessin adam kaçar gider. Örnekleri var.

0 1 Cevap Yaz
Bahadır 24 Temmuz 2020 17:39

Süper Ligi haketmediğimiz seni oynatmayıp elimizden kaçırdığımızdan belli oluyor..

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi