Eskişehirspor onların insafına kaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor onların insafına kaldı!
A
a

Eskişehirspor’da Mustafa Akgören puan silme ve transfer cezasını her an işleme koyma tehlikesi bulunan Ruud Boffin ile Sebastian Pinto ile anlaşma zemini arıyor. Her iki futbolcu ile görüşen Akgören, haber beklediklerini söyledi. Akgören ayrıca, “Her iki futbolcunun da insafına kaldık” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da Mustafa Akgören puan silme ve transfer cezasını her an işleme koyma tehlikesi bulunan Ruud Boffin ile Sebastian Pinto ile anlaşma zemini arıyor. Her iki futbolcu ile görüşen Akgören, haber beklediklerini söyledi. Akgören ayrıca, “Her iki futbolcunun da insafına kaldık” dedi.

Temas haline geçildi
Eskişehirspor’dan 430 bin Euro alacağı bulunan Ruud Boffin geçtiğimiz günlerde FIFA’dan kulübe yazı göndermiş 13 Nisan Pazartesi gününe kadar ödeme yapılmaması halinde 6 puan silme ve 2 dönem transfer cezası verilmesini istemişti. Bu olayla sarsılan Eskişehirspor yönetimi Belçikalı futbolcu ile temas haline geçti.

Ev ve 50 bin euro
Bu konu hakkında açıklamada bulunan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, “Yönetici arkadaşlarımızla tüm imkanlarımızı zorlayarak Boffin’e bir ödeme planı çıkardık. Bir taraftan avukatı, diğer taraftan menajeri ve oyuncu ile sürekli temas halindeyiz. Avukat ve menajeri ikna etmek zor ama, Boffin ile yaptığımız görüşmede kendisine Eskişehir’den 75 Bin Avro değerinde bir ev teklif ettik. Ayrıca 50 bin Avro da para olarak ödeyebileceğimizi ilettik” dedi.

Yönetim beklemeye geçti
Başkan Akgören ayrıca, “Boffin bu teklifimize şimdilik sıcak bakmıyor. Önümüzdeki birkaç gün neyi gösterir bekleyip göreceğiz. Pinto’da kriz yaşadık ve ödeme yapamadığımız için oyuncunun elinde küme düşürme yetkisi var. Boffin ödeme planını kabul etmediği taktirde onun da elinde 6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı cezası olacak. Ellerindeki yetkileri kullanmak tamamen bu oyuncuların insafına kalır” dedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 10 Nisan 2020 22:58

Tatar kardeş senden bişey olmaz bırak boş edebiyatı yapiyosun boşuna yer kaplama koltuk boş dursun daha iyi.

0 7 Cevap Yaz
Lepidesler 10 Nisan 2020 19:27

Yazıklar olsun. 2 ay süre istediniz. EsEsimizi dusurduniz. Dosyaları halledemediniz. -6 ti ve 2 dönem transfwr yasağını yedirdiniz acemice yonetiminizle. Elinizdeki topculari tutabilseydiniz. Hiç olmassa birkaciyla gelecek sezon için anlasabilirdiniz. Ama yok kuuclme yok Pirana dediniz egonuzu herşeyden önce ön planda tuttuniz. egolariniz buna izin vermedi. Sizin egolariniz Eskisehirspordan daha büyük değil. Yönetime gelirken bu dosyaları biliyordunuz. Gökten zembille inmedi dosyalar. Paranız yoktu da neden yönetime talip oldunuz. Hala hangi yüzle oradasiniz. Sayın Diri sizde bu günaha ortaksiniz. Yapacağınız en güzel iş bir an önce İSTİFA...

0 5 Cevap Yaz
Tatar ayıp ettin 10 Nisan 2020 18:40

Kardeşim, birikimin, eğitimin ve paran yokken neden bize bunu yaptın yazıklar olsun size.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi