Eskişehirspor öncülüğünde kulüpler tek ses oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor öncülüğünde kulüpler tek ses oldu!
A
a

Eskişehirspor matematiksel olarak küme düşse de camianın gözü kulağı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek haberde. 6 Şubat’ta yaşanılan deprem felaketi nedeniyle depremden etkilenen birçok takım liglerden çekilmişti. Federasyonun bu sezona özel olarak 3. Lig’de küme düşmenin kaldırması ve bu ligi de 4-5 gruba çıkartıp bölgesel gruplar haline getireceği iddia ediliyordu. Eskişehirspor'un önderliğinde bu öneriye dün birçok kulüpten destek geldi. 

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, ligin 33’üncü haftasında sahasında Elazığspor’u ağırladı. Şimşekler rakibine 6-3 mağlup olarak 58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez amatör kümeye düştü. Es Es'te gözler artık TFF'den gelecek kararda. TFF3. Lig'de küme düşmenin kaldırılması ve play-off grubunda yer alan bütün takımların TFF2. Lig'e alınması için bazı kulüpler TFF'ye resmi başvuru yaptı. Taraftar grupları ise sosyal medyadan gündem oluşturarak destek verdi.

ESKİŞEHİRSPOR EN AKTİF KULÜP

Profesyonel liglerde küme düşen takımlar Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) baskı yapmaya devam ediyor. Kulüpler deprem nedeniyle ligden çekilen takım sayısının fazlalığı ve BAL’dan 15 takımın 3. Lige yükselmesini neden göstererek bu sezon düşmenin kalkmasını istiyor. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca’nın da aktif rol üstlendiği bu sürecin nasıl sonuçlanacağı büyük merak konusu. TFF’nin her hangi bir karar alamadığı, liglerin bitmesini beklediği gelen haberler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DikDurus 20 Mayıs 2023 03:11

Bir başarısızlık bukadar örtülür.

1 1 Cevap Yaz
no name 20 Mayıs 2023 02:19

vay be buyuk kulup es es e bak nelerden medet umuyor

1 1 Cevap Yaz
Sıddık 19 Mayıs 2023 23:11

Düşme kalksa bile bu kafayla seneye yine düşeriz.

1 2 Cevap Yaz
Eto 19 Mayıs 2023 17:11

Ne günlere kaldık beeee

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi