Eskişehirspor nihayet puanla tanıştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor nihayet puanla tanıştı
A
a

TFF 3. Lig’in 3’üncü haftasında Şile Yıldız’ın konuğu olan Eskişehirspor maça büyük şokla başladı, henüz 1’inci dakikada 1-0 geriye düştü. 48’de çile yerine sahada keyif vardı, Yunus Emre röveşata golüyle skoru eşitledi. Berkay’ın kırmızısıyla 10 kişi kalan Es Es skoru korudu, çileli başlayan maçtan 1 puanla döndü

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için çileli başladı güzel bitti
Eskişehirspor maça çok kötü başladı. Ev sahibi Şile Yıldız, girdiği ilk pozisyonda yani 30’uncu saniyede golü buldu. Defansın arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Emrecan Yıldızhan skoru 1-0’a getirdi. 32’nci dakikada Es Es gole çok yaklaştı. Serbest vuruş kazanan Es Es’te topun başına Onur Bayramoğlu geçti. Onur’un şutu savunmadan sekti. Havalanan topu Bartu tamamlamak istedi, ancak savunma araya girdi. Seken topu tamamlamak isteyen Onur Arı boş pozisyonda topu dışarıya yolladı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasını ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

Yunus Emre’den enfes gol
Eskişehirspor ikinci yarıya ise çok iyi başladı. Dakika 48’de defansın arkasına sarkan Berkay Tanır kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Süleyman topu yatarak uzaklaştırmak istedi. Topu önünde bulan Cihangir kaleye şutunu yolladı ancak savunmadan seken top havalandı. Havalanan topu ceza sahasının birkaç metre içinden sol çaprazdan topu röveşata ile kaleye yollayan Yunus Emre Alagöz skoru eşitledi.

10 kişi kaldık
Eşitlik golünden sonra Es Es skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi. Kaptığı toplarla kontrataklara çıkan Siyah Kırmızılı ekip öne geçme fırsatı yakalasa da bunları değerlendirmedi. Ev sahibi ekip öne geçmek için Eskişehirspor kalesinde baskını artırdı. 3-4 net gol pozisyonunda Es Es’in genç kalecisi Efehan Kaptan kritik kurtarışlar yaptı. 89’da Berkay Tanır hakemi yöneltmeye yönelik hareketi yüzünden ikinci sarı kartı gördü, kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Eskişehirspor kalan dakikalarda kalesini gole kapattı ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak bu sezon ilk puanını aldı.
 
Taraftar yalnız bırakmadı
TFF 3. Lig’in 3’üncü haftasında Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelen Eskişehirspor’u taraftarı zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan küçük bölümü dolduran Es Es taraftarı 90 dakikanın ilk düdüğünden itibaren takımına büyük destek verdi. Deplasman yasaklarının kalkmasıyla sevdasının peşinden koşan Eskişehirspor taraftarı bir kez daha büyüklüğünü kanıtladı.

Yönetim yakından takip etti
Eskişehirspor’un Şile Yıldızspor ile oynadığı karşılaşmayı Siyah Kırmızılı yönetim yakından takip etti. Mücadeleyi Eskişehirspor Başkanvekili Erkan Koca, Mali Asbaşkan Özgür Marankoz ve birçok yönetici takip etti. Yönetim, İstanbul’da oynanan karşılaşmada takımı yalnız bırakmadı ve onlara moral verdi.
 
Puanla tanıştı
Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Eskişehirspor kariyerinde puanla tanışmayı başardı. İlk haftada Derince’ye 3-2, ikinci haftada ise 1922 Konyaspor’a 3-0 kaybeden Es Es’te Cüneyt Biçer’in ne zaman puanla tanışacağı merak ediliyordu. Biçer, Şile Yıldız ile oynanan karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılınca ilk puanını almış oldu.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zippo 19 Eylül 2022 21:55

En büyük sorun çok basit gol yemek çok ucuz kart görmek..!

0 5 Cevap Yaz
Ender 19 Eylül 2022 16:03

Futbolcu arkadaşlar son Çankaya maçında gördüğünüz sarı kartları saydınız mı? Tam 8 sarı kart görülmüş.Bu bir rekordur. Bu kadar kolay ve ucuz kart görürseniz ligin sonunu zor görürsünüz. Ayrıca defansın önemli adamı Bartu ; 3 maçta 3 sarı kart gördün. Bu da demektir ki sık sık ceza alarak takımdan uzak kalacaksın.Hepiniz biraz sakin olup rakibe ve maça odaklansanız daha iyi olur , değil mi???

0 10 Cevap Yaz
yerel zaytung 19 Eylül 2022 14:00

Cırıklar Eskişehirspor is loading..

0 1 Cevap Yaz
esesli 19 Eylül 2022 13:18

takım tam olarak adepde olamadı.. biraz zaman lazım yolun sonu geldi zaten.. bir alt lig bölgesel amatör lig.. burda olmassa orda olur....oda olmassa bal ligi...

0 7 Cevap Yaz
mustafa 19 Eylül 2022 10:26

Kaç haftadır 1. dakikada gol yiyiyoruz buna acil çözüm bulunması lazım. buna çözüm blursanız biz maç kazanırız.

0 9 Cevap Yaz
kamil çelebi 19 Eylül 2022 08:13

1.dk golüyle ve kırmızı kartla olan sorunumuzu düzeltirsek daha iyi olacağız.

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi