Eskişehirspor nereden nereye... Yücel İldiz'den acı sözler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor nereden nereye... Yücel İldiz'den acı sözler!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ankaragücü maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İldiz, sahada iyi mücadele edeceklerin söyleyerek Eskişehirspor’u hak ettiği yere getireceklerini belirtti. Birkaç hafta önceye kadar playoff planları kuran Eskişehirspor için şimdi kümede kalma hesapları yapılması Eskişehirsporluların yüreğini dağlıyor...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz tesislerde yaptığı açıklamada, “Zorlu bir müsabaka olacak. Kalan bütün maçlar zor. Çok istemek lazım geçtiğimiz hafta oyuncularımız çok istediler ama ferdi hatalara girince ne yazık ki istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Bugüne kadar elimizdeki imkanlarla inanılmaz mücadeleler veriyoruz. Bu maçta da oyuncularımız çok iyi mücadele edeceklerdir. Bundan eminim. Sıkıntılı ve kısıtlı bir kadromuz var. İki cezalı oyuncumuz var. Semih Güler’in durumu belli değil. Hasan Ayaroğlu’nun bileği döndü. Sıkıntılı bir durumdan geçiyoruz. 

Deneyimli teknik adam kadronun kısıtlı olması nedeniyle zaman zaman sıkıntı çektiklerini belirterek, “Her şeyden önemlisi biz bu kadroyla mücadele edeceğiz. Cezalı ve sakatları çıkardığımız zaman 9 oyuncu kalıyor. Diğer oyuncularımızda U-21’den gelen futbolcularımız. Bunlarla beraber ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Eskişehirspor’u hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Küme düşmeme puanı belli

“Kısıtlı bir kadroyla mücadele ediyoruz. Haftada 3 maç oynamamız bazı sıkıntılar doğurabiliyor. Sürekli aynı kadroyla oynadığınız zaman bazı performans değişikliği yaşanıyor. Ama aynı kadroyla 5’te 4 yapmıştık. Bu sene istikrarlı bir gidişat beklemiyorduk ancak son haftalarda yine bir seri yakalayıp ligi rahat bir şekilde bitirmek istiyoruz. Her sene düşmeme puanı bellidir. 39-40 puan yapan takım kümede kalıyor. Bunlar istatistik kanun değil. Biz daha fazla puan alacağımızı düşünüyorum” dedi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 16 Mart 2018 09:07

Sezon başında kümede kalalimm yeter demiştim....

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi