Eskişehirspor Mustafa Özer ile yola devam ediyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Mustafa Özer ile yola devam ediyor!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer açıklamalarda bulundu. Radyospor’a konuşan Mustafa Özer, önümüzdeki sezonda Es Es’te devam edeceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Mustafa Özer yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Ben Eskişehirspor’a yazılı sözleşme ile değil, gönülden bağlıyım. Eskişehirspor’da savaşmaya devam edeceğiz. TFF 2.Lig elbette kolay değil. Elimizdeki mevcut kadroyu korumak istiyoruz. Yeni sezonda en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Sözleşmesi sona eren oyuncuların yüzde 80’i ile anlaşmamız gerekiyor. Bizi gerçekten çok zor bir lig bekliyor. Sezonun ilk yarısında U17 takımında forma giyen oyuncularla ligi tamamladık. Ben oyuncularımızın saha içerisinde göstermiş oldukları performanslar nedeniyle gurur duyuyorum” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 25 Temmuz 2020 13:19

hoca bırak gönülden bağlılığı faydam olsun diyorsan istifa et aldığın puanlar ortada oynattığın futbol ortada. Sende gittikten sonra bu kadar alacağım vardı diye peşine düşersin nasıl olsa paralar alacağa yazılıyor sana bu parayı kimse vermez. Eskişehirsporun parası yok para almıyorum veya asgari ücretle çalışıyorum diyorsan yazımı geri alıyorum .

0 1 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 23 Temmuz 2020 19:53

Takımda futbolcu kalmadı hani ES-ESin geleceği parlak diyordunuz 2ligde Mustafa Özer mi çıkıp top oynayacak

0 0 Cevap Yaz
bilek26 22 Temmuz 2020 19:32

biz bu hocayı ve ekibini istemiyoruz hem takım hem kaleciler futbolu unuttu artık 2 pas yapamaz oldu takım bence devam edilmemeli.

1 5 Cevap Yaz
Nicola 22 Temmuz 2020 16:34

Hadi anladık paranız yok.. İleri görüşlülükte mi yok kardeşim? Neyini gördünüz de devam kararı aldınız? bu takım 13 haftadır galip gelemedi.. ondan önce de galip geldiğimiz maçlarda resmen Allah korudu da galip geldik.. 1-0, 1-0.. Adamlar tek kale oynadı hep bizim attığımız ilk şut gol oldu.. İnanmayan varsa açsın özetleri izlesin..

1 8 Cevap Yaz
eses sevdası 22 Temmuz 2020 13:33

Tamam o zaman Mustafa Hocayla devam edersek 3.Lig garanti. Ne başarın oldu 1. ligde de sizinle devam edecek yönetim. Doğru sizin spordan önce aile bağlarınız ön planda başkanla. Başkanla birlikte kahvelerinizi yudumlayarak takımı 3. lige de düşürürsünüz. mazeretiniz de şimdiden hazır. Bu duruma dur diyecek hiçbir kongre üyesi de yok.Sanırım kongre üyeleri Esesimizin durumundan memnun.

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi