Eskişehirspor Mehmet Özcan için ne kadar istedi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Mehmet Özcan için ne kadar istedi?
A
a

Eskişehirspor transferin gözdelerinden Mehmet Özcan için Beşiktaştan ne kadar istedi? Salim Manav'ın iddiası...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor geçtiğimiz yıl Dorukhan'ın Beşiktaş'a bedelsiz gitmesinin ardından bu yıl da Mehmet Özcan da aynı sorunu yaşamamak için işi sağlam tutuyor.
Radyospor'da program yapan Salim Manav da, Mehmet Özcan'a kanca atan Beşiktaş cephesindeki son durumu sosyal medya hesabından duyurdu.
Manav'ın iddiasına göre Beşiktaş, Eskişehirspor'a Mehmet Özcan için 750 bin Euro teklif etti. Bu paranın 500 bin Euro'su peşin, 250 bini ise taksit olarak ödenecekti.
Eskişehirspor bu teklifi kabul etmeyerek, fiyatın 1 milyon Euro olduğunu belirtti. Eskişehirspor'un önerdiği ödeme planı ise 500 bin Euro peşin, 250 bin Euro Ocak 2020'de, kalan 250 bin Euro ise Şubat, Mart ve Nisan ayı olarak taksitlere bölünecek.
Beşiktaş ile Eskişehirspor arasındaki bu pazarlık trafiğinin ikinci görüşme olduğunu söyleyen Salim Manav, Mehmet Özcan transferi ile ilgili üçüncü görüşmenin el sıkışmayla sonuçlanacağına kesin gözüyle bakıyor.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
serhat 19 Temmuz 2019 07:23

Mangalda kül bırakmıyoruz taraftar olarak. bu ekonomik kriz şartlarında ve Uefanın ekonomik yaptırımlarından dolayı artık eskiden istenen paralar verilemiyor. vereninde borcu olmayacak.veya karşılığını gösterecek. Mehmetin 1 milyon erosu bizi bu sene rahatlatır. Çok konuşma yerine icraat yapalım. kombinelere yüklenelim.

2 3 Cevap Yaz
ess 18 Temmuz 2019 18:03

BU KABUL EDİLEMEZ!

0 3 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 18 Temmuz 2019 18:02

bak benim yorumumu haber yapmışlar 2 dakkada :D neyse: "Eskişehirspor bu teklifi kabul etmeyerek, fiyatın 1 milyon Euro olduğunu belirtti." şu ifade doğruysa yazıklar olsun. nasıl bir MİDESİZLİK bu

0 1 Cevap Yaz
mustafa26 18 Temmuz 2019 17:14

hani 3 milyon Euro idi ? Dorukhan da tadı damağında kalan beşiktaş futbolcumuzu ölmüş eşek fiyatına kapatmaya çalışıyor..

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi