Eskişehirspor mağlubiyeti istifa getirdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor mağlubiyeti istifa getirdi!
A
a

Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Fikret Yılmaz görevinden istifa etti.

Sütiş Eskişehir
Mali açıdan zor günler geçiren Kardemir Karabükspor’da transfer edilen oyuncuların lisanslarının çıkmaması ve Eskişehirspor mağlubiyeti nedeniyle Teknik Direktör Fikret Yılmaz, Çamlık Antrenman Sahası'nda düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini belirtti.

Yılmaz’ın istifa öncesinde futbolcularla vedalaştığı öğrenildi. Yılmaz, antrenman sahasında yaptığı açıklamada  istifa etmeyi kendi açısından çok düşündüğünü ve yarı yolda bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, “Ama lisanslar açılmadıktan sonra gördüğüm tablo hiç umut vermedi. Bundan dolayı bundan sonraki müsabakalarda, başka bir arkadaşın, kim olduğu beni ilgilendirmiyor tabi ki, görev almasının çok uygun olduğunu düşünüyorum. Tabi ki sizler böyle konuşunca bir kan değişikliği olacak, böyle bir şey değil. Benim açımdan devam edersem bana zarar vereceğini düşündüğüm için, genç oyuncularımın bu yükü kaldırabileceğini zannetmiyorum. Bundan dolayı istifa etmeye karar verdim" ifadelerini kullandı. 

Eskişehirspor'un zafer fotoğrafları için tıklayın... 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa Peri 6 Eylül 2018 10:38

Ne güzel ya? İyi günde klübünle yola devam et, lisanslar çıkmadıyı bahane et yani zor durumda istifa et!!! Benden sonra gelende beni ilgilendirmez de? Ne güzel iş bu ya!!!!!

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi