Eskişehirspor maddi kaynak aramaya devam ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maddi kaynak aramaya devam ediyor
A
a

Eskişehirspor transfer yasağını kaldırıp taraftarını sevindirse de hala borç içinde ve zor günleri aşmış değil. Bu yüzden Başkan Kaan Ay'ın maddi kaynak arayığları da devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay kaynak arayışlarını sürdürüyor. Ay, Adana Demirspor maçının ardından soluğu Ankara ve İstanbul’da aldı. Genç başkan Ankara’da Spor Toto ile görüşmeler yapacak. İstanbul’da ise Türkiye Futbol Federasyonu’nda görüşmeler yapacak olan Ay, biraz olsun kaynak bulma adına yoğun bir mesai harcayacak. Ayrıca Es Es yönetimi de Eskişehir’de iş adamlarıyla görüşmeler yapıp kaynak yaratmaya çalışıyor.

Hatay maçının masrafları Kılıçoğlu’ndan

?Spor Toto 1. Lig 25. haftasında, Pazar günü deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak Eskişehirspor’un, en uzak deplasmanına maddi destek Kılıçoğlu Kiremet’ten geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehirspor Yönetimi, “Spor Toto 1.Ligin 25.haftasında deplasmanda karşılaşacağımız, Hatayspor karşılaşması için, kulübümüze yardım eden Kılıçoğlu Kiremit'e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi