Eskişehirspor maçlarını seyircisiz oynasın önerisi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçlarını seyircisiz oynasın önerisi!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, stadyumda yaşanan sorunla ilgili ilk kez Es Group spor servisine konuştu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, stadyumda yaşanan sorunla ilgili ilk kez Es Group spor servisine konuştu. Akgören, “Yetkililerle konuştum. Ya stadyumumuzu yapın ya da dışarıda oynayacaksak masraflarımızı karşılayın dedim. Ayrıca kalan maçlar için seyircisiz oynama seçeceğini sundum” dedi.

Yetişmesi zor görünüyor
10 gün önce stadyumda yaşanan sorun hakkında Başkan Mustafa Akgören ilk kez konuştu. ES GROUP Spor Servisi’ne konuşan Akgören, “Adanaspor maçını Eskişehir’de oynama ihtimalimiz zayıf görünüyor. İTÜ ve ODTÜ’den gönderilen profesörlerin stadyumu incelediğini biliyoruz. Fakat inceleme sonrası henüz rapor hazırlamadılar. Raporu bekliyoruz Üç alternatifimiz var. Bursa, Ankara ve Afyon” dedi.

Masraflarımızı karşılayın
Akgören ayrıca, “Yetkililere şunu belirttik. ‘Ya stadyumumuzu bir an önce onarın ya da dışarıda oynayacaksak masraflarımızı karşılayın’ dedim. Net cevap gelmedi. Şöyle bir talebim de oldu. İç sahada oynayalım. Taraftar güvenliğini ön planda tutum maçlarımızı seyircisiz olarak oynayalım şeklinde üçüncü bir öneri sundum. Bunu da uygun gördüler. Rapor geldikten sonra bir karar verilecek” ifadelerine yer verdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sezar 21 Ocak 2020 23:06

50 yıllık eski stata bir şey olmadı. Yeni teknoloji yeni stad 2 yılda çöktü. Umarım hırsızları da bulursunuz. Çünkü bunlar sadece çimento, demir çalmadı. Bizden takımımızı da çaldı.

1 1 Cevap Yaz
Sezar 21 Ocak 2020 23:03

Başkandan “seyircisiz oynayalım” talebi inanılır gibi değil. Moda deyimle inahet. Çok hata yapsa da takımı buraya kadar tutan seyirci. Başka neyiniz var ki?

1 1 Cevap Yaz
Aklınızda bulunsun... 20 Ocak 2020 14:52

Umarım kulak verirsiniz...besyo veya teknik üniversite stadı kapasitesi 10 bin seyirci veya üzeri..orda burda stad arayacağınıza şehirde hazır stad var..anlaşın maçları ırada oynayın...

0 1 Cevap Yaz
sungur 20 Ocak 2020 10:57

Taraftarı ile var olmaya çalışan ES-ES'in hemde taraftar liderliğinden gelme başkanının böyle bir öneride bulunması tam manası ile akıl tutulması,çok çok ama çok üzgünüm....

0 4 Cevap Yaz
Esesli 20 Ocak 2020 09:27

Seyircisiz oynama fikri toki den çıksa bizim kızmamız lazımken, saf başkanımızdan bu fikir çıkıyor. Bu takımın itici gücü biziz, biz olmasak zaten Eses çoktan amatördeydi...

1 5 Cevap Yaz
Bursalı 19 Ocak 2020 21:26

Buyrun gelin Bursada oynayın kapımız her zaman açık

2 6 Cevap Yaz
Aliağa Petkim 19 Ocak 2020 19:07

Es es kısmetten çıkmış rapor Bağdat'tan geliyor...

1 4 Cevap Yaz
Ahmet Kahraman 19 Ocak 2020 17:41

Eskişehir’de oynayamayacak ise Afyonda oynasın. Seyircisiz oynamak doğru değil.

2 9 Cevap Yaz
vatandaş 19 Ocak 2020 13:18

abow, aynı şeyi osman taş kaan ay deseydi, neler neler olurdu.

2 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi