Eskişehirspor maçını skandal hakem yönetecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçını skandal hakem yönetecek!
A
a

Bugün saat 16.00’da Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Adanaspor-Eskişehirspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi A- Klasmanı hakemlerinden Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Yıldırım ve Sezgin Çınar yapacak. Hakan Ceylan'ın Eskişehirspor maçlarındaki skandalları hala unutulmadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Adanaspor deplasmanında oynayacağı maçı yönetecek olan Hakem Hakan Ceylan Eskişehirspor için "skandal hakem" olarak adlandırılabilir. Hakan Ceylan'ın yönettiği tüm maçları kaybeden Es Es için 2 maç var ki hakem hatalarıyla unutulmayacak cinsten. 

Bu iki skandal maçtan ilkinde geçtiğimiz sezon Eskişehirspor kendi sahasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep’e 4-1 mağlup olmuştu. Maça hakem Hakan Ceylan’ı vermiş olduğu kararlar damga vurmuş ve taraftarımız "Hakem dışarı" tezahuratlarıyla stadı inletmişti. İlk yarıda Eskişehirsporlu futbolculara yapılan faulleri görmezden gelen Hakem Hakan Ceylan ilk  golden sonra sevinci abartan Gazişehir Gaziantep FK futbolcusu Gökhan Alsan’ kart göstermemişti. Ceylan’ın ikinci yarıda ise vermiş olduğu penaltı kararı ise tartışılırken üçüncü golde sonra Eskişehirsporlu futbolcular hakem Ceylan’ın yanına giderek itiraz ettiler. Maçın 65. dakikasında Eskişehirspor'un penaltısını es geçen Ceylan, pozisyona tepki gösteren Dorukhan'a ise sarı kart göstermişti.

Son olarak 12 Ağustos 2018 tarihinde Giresun’da oynanan ve sezonun ilk karşılaşması olan maçı yönetmişti. Eskişehirspor o akşam sahadan 3-1 mağlup ayrılmış ve hakem Hakan Ceylan o maçta da takdir haklarını evsahibi ekipten yana kullanıp Mehmet Feyzi Yıldırım'ı henüz 31. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan atmıştı.


 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yalan -dolan 16 Aralık 2018 16:30

İtiraz edecek kim var.Yönetim mi. var ki

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi