Eskişehirspor maçından sonra şok istifa karar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçından sonra şok istifa karar!
A
a

Eskişehirspor'a evinden 3-2 yenilen Adana Demirspor'da teknik direktör Uğut Tütüneker istifa kararı aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 3-2 mağlup oldukları Eskişehirspor maçı sonrası, “Hakikaten kötü, rezil oynadık. Bunun da sorumlusu benim. İstifa etme taraftarıyım. Bu maçtan sonra öyle olması gerekiyor. Başkanla yarın görüşeceğim” dedi.

“İşler iyi gitmiyor”

Tütüneker, ligin 11. haftasında evlerinde 3-2 mağlup oldukları Eskişehirspor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Değerlendirecek bir şey yok. Hakikaten kötü, rezil oynadık. Bunun da sorumlusu benim. Bu maçtan sonra da fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ben geçen maçta da söyledim. İstifa etme taraftarıyım. Bu maçtan sonra öyle olması gerekiyor. Değerlendirmeyi başkan ile mecbur yapacağız. Hakikaten öyle olması lazım. Özür diliyorum. Sorumlusu benim. Ne yapalım işler iyi gitmiyor. Şampiyonluğa oynuyorsunuz ama şampiyonluktan baya bir kopuyorsunuz” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülento 10 Kasım 2019 23:40

Söylediklerine bak: "Değerlendirecek bir şey yok. Hakikaten kötü, rezil oynadık ..." Neden acaba maçtan sonra istifa etti? Kardeş takım olup da başkan ile çatışdığı, adına (Uğur Tütüneker) leke sürdürmemek için mi acaba? Ya Eskişehirspor olarak BİZ? Biz mi?.. böyle durumlarda biz artık her kamışa tutunuruz! di mi?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi