Eskişehirspor maçından sonra Denizlispor'da bahaneler bitmiyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçından sonra Denizlispor'da bahaneler bitmiyor...
A
a

Eskişehirspor dün akşam Denizlispor'u elinden kaçırdı. Maçın başında çok güzel bir golle öne geçip bir topu da direkten dönen Es Es, kendi oyuncusunun hatasıyla şanssız bir gol yedi. Buna rağmen Denizli basını başka maç izlemiş gibi komik şeyler yazdı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında evinde Denizlispor ile berabere kaldı. Maça hızlı başlayan Eskişehirspor hazırlanış olarak harika bir gole imza attı ve 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren Es Es'in bir topu direkten dönerken ilk yarının sonlarına doğru şanssız bir gol yiyerek karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı. Eskişehirspor henüz transfer yasağından kurtulmuş ve yeni bir takım diyebileceğimiz durumdayken Denizlispor'u elinden kaçırdı ancak Denizli basını başka bir maç izlemiş gibi garip yorumlar yaptı.

Önce hakem diye ağladılar!

Maçın bitimi ile yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Denizlisporlu Recep Niyaz ve Mehmet Akyüz hakemi bahane etti. Maçta Eskişehirspor'a 4 Denizlispor'a ise sadece 1 sarı kart çıkarken Denizlisporlu futbolcuların bu bahaneleri güldürdü. Recep "Eskişehirsporlular oyunu çirkinleştirdi" diye iftara atarken Mehmet ise "Hakem bizi mahvetti" şeklinde bahaneler üretti. 

Denizli basını başka maç izlemiş!

Eskişehirspor Denizlispor maçının ardından Denizli basınından ilginç haberler geldi. Eskişehirspor'un elinden zor kurtulan takımlarına toz kondurmayan Denizli basını hakemi bahane edip sahadaki kötü oyunlarına kılıf bulmaya çalıştılar. Hakem bahanesi ile yetinmeyenler ise Eskişehirspor taraftarını bahane edip "baskı" yaptılar gibi komik bir tepki verdiler. Maç hakkında en komik iddia ise bir köşe yazarından geldi. Eskişehirspor için "Bir numarası yokmuş" yazan "spor yazarı" sanki başka maçı izlemiş gibi Eskişeihrspor'un harika bir organizasyon ile bulduğu golü "şans" olarak açıklamış. Denizlispor'un bir anlık hatamız ile bulduğu ve boş kaleye gol atmayı ancak 2. denemede başarabildikleri gol için hiçbir yorumda bulunmayan "spor yazarı" da futbolcuları ve diğer meslektaşları gibi hakemi ve Eskişehirspor taraftarının baskısını diline dolayıp maç yazısını noktalamış.

Eskişehirspor Denizlispor maçından fotoğraflar...

En iyi cevabı kendi hocaları verdi!

Denizlispor basınına en güzel cevap ise Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz'den geldi. Maçtan sonra "Kazanamasak da kaybetmemeyi başardık" diyerek beraberliğe razı olduklarını dile getiren İldiz açıklamalarına şöyle devam etti:

"Gerçekten kora kor bir mücadele oldu. Her iki takımda kazanmak adına hamleler yaptı, ataklar yaptı. Sonuç olarak maç beraber bitti. Bizim, kendi penceremizden baktığımız zaman hedeflerimiz doğrultusunda, bir de deplasmanda kazanmak istiyoruz. Kazanamazsak da kaybetmek istemiyoruz. bizden önceki iç saha maçında 3 tane atmıştı Eskişehirspor. Eskişehir takımını, camiasını, gençlerimizi kutluyorum. Gerçekten zor bir dönemden geçtiler. Yeni transferlerle çok ciddi bir ekip oluşmuş. İyi bir futbol akşamı olsun diyordum. Öyle oldu zaten. Eskişehirspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz de yolumuza devam ediyoruz”
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 19 Şubat 2019 15:45

I love you Jesse. I love you all EsEs :)

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi