Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor maçında Altan Begiter kalp krizi geçirdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçında Altan Begiter kalp krizi geçirdi!
A
a

Eskişehirspor Altınordu maçında Asbaşkan Altan Begiter kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ile Altınordu arasında oynanan mücadele sırasında Eskişehirspor`un İdari ve Tesislerinden Sorumlu Asbaşkanı Altan Begiter kalp krizi geçirdi.
Spor Toto 1. Lig`in 27. haftasında Eskişehirspor, Altınordu`yu ağırladı, Maçın 3. dakikasında Altınordu penaltı kazanarak 1-0 öne geçerken, ilk yarının 25. dakikasında Eskişehirspor`un İdari ve Tesislerinden Sorumlu Asbaşkan`ı Altan Begiter bir anda yere yığıldı.

Begiter'in durumunu gören seyirciler "ambulans" diye tezahürat yaparak sağlık ekiplerinin müdahalesini sağlarken, stadyumda bulunan 112 Acil Sağlık ekibi, Begiter`i alarak hastaneye kaldırıldı. 

Hastaneden aldığımız bilgilere göre Altan Begiter'in durumunun iyi olduğu bildirildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
HAYRİ ÜLKER 12 Mart 2018 20:58

Sayın; Yücel bey restinizi çekerek bana kadro mühendisliği yapmayın dediniz. Şahsınız Uluslar arası futbol ordinasyon. Proföserü olarak bir ESKİŞEHİRSPOR'a kadro mühendisliği yaptınız ALTINORDUYA yendirerek Eskişehirspor'u küme düşürdünüz. Vicdanınız rahat mı?Demek ki kadro mühendisliği yapanlar haklıymış...

3 0 Cevap Yaz
ibrahim 12 Mart 2018 20:04

bu yücel ildiz bütün eskişehirsporlulara kalp krizi geçirtecek bruna denen kişiyi hala utanmadan oyunda tutuyor altın ordu maçını kaybettire 2 kişi bu takımda olduğu sürece biz daha çok maç kaybederiz brunoyu da al defol git yücel ildiz sen olmasan bu takım gençlerle sahaya çıksa böyle mağlup olmaz şerefin varsa istifa edersin

0 0 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 12 Mart 2018 19:56

Çoluk çocuğa yenildik

0 0 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 12 Mart 2018 19:56

Küme düştük beyler

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi