Eskişehirspor maçı için TFF'den açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçı için TFF'den açıklama
A
a

Eskişehirspor'un maç günü belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig’de 14’üncü haftanı maç programını geçtiğimiz gün açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un 14’üncü haftada Afjet Afyonspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma 3 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’da oynanacak. Kırmızı Şimşekler hafta boyunca bu kritik deplasman maçının hazırlıklarını yapacak. Es Es 2 Aralık Pazar günü ise karayoluyla Afyon’a geçerek maç saatini bekleyecek. 

Eskişehirspor'da Mevlüt Çelik yok

Spor Toto 1. Lig’in 14’üncü haftasında Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor’da stoper Mevlüt Çelik bu maçta oynayamayacak. 21 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz gün oynanan Ümraniyespor karşılaşmasının 76’ncı dakikasında gördüğü ikinci sarı kart kırmızı kart gördü. Başarılı oyuncu Afyon maçını tribünden takip edecek. Ayrıca bu maçta cezası sona eren Fuat Çapa takımının başında olacak. 

Eskişehirspor'da Afyon hazırlıkları başladı

Spor Toto 1. Lig’in 14’üncü haftasında Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Ümraniyespor maçının ardından dünü izinli olarak geçiren Şimşekler bugün tesislerde toplanarak mesaiye başlayacak. Es Es hafta boyunca bu karşılaşmaya sıkı bir şekilde çalışacak. Zorlu mücadele 3 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’de oynanacak. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi