Eskişehirspor maçı için önemli uyarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçı için önemli uyarı
A
a

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Süper Lig ekibi Konyaspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 19.00’de Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Maça biletle girilecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor bugün sezon açılışı kapsamında Süper Lig temsilcisi Konyaspor ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Ligin başlamasına 1 hafta kala son hazırlıklarını gerçekleştiren Kırmızı Şimşekler, kendisini tartacak. Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak. Teknik Direktör Fuat Çapa’nın bu karşılaşmada as oyuncularına yer vermesi bekleniyor.

Polonya ve Afyon’da hazırlık dönemi geçiren Kırmızı Şimşekler, bugün lig öncesi son hazırlık maçını oynayacak. Es Es, Polonya kampında Wisla Puławy takımı ile karşılaşmış rakibini 1-0 mağlup etmişti. Şimşekler, Afyon kampında ise Göztepe ile karşılaşmış ve rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Es Es, Afyon’daki son maçında ise Denizlispor’a 2-1 mağlup oldu. Siyah Kırmızılı ekip Eskişehir’de ise geçtiğimiz hafta Bucaspor’u 2-1 mağlup etti.

Maça biletle girilecek

Eskişehirspor ile Konyaspor arasında oynanacak olan bu karşılaşma ücretli olacak. Maddi anlamda büyük zorluklar yaşayan Eskişehirspor Kulübü, maç biletlerini 10 ile 25 lira arasında açıklamıştı. BU karşılaşmada passolig yerine bilet uygulaması yapılacak. Taraftar maç bileti alarak hem nostalji yaşayacak hem de kulübüne destek olmuş olacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 10 Ağustos 2019 12:45

eski hazırlık maçları gibi olmasın da. stada gelen 8000 kişi (bilet parası 5 tl 10 tl), hasılat 17bin tl.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi