Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor maçı biletleri 15 saniye tükendi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçı biletleri 15 saniye tükendi!
A
a

Eskişehirspor taraftarları pazar günü oynanacak olan tarihi karşılaşma için biletlere büyük ilgi gösterdi. Şimdiye kadar 20 bin taraftarın maça gelmesi bekleniyor

Sütiş Eskişehir

15 saniyede tükendi

Küme düşme hattından kurtulma adına 15 Nisan Pazar günü çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Eskişehirspor’da tüm camiaya galibiyete kilitlenmiş durumda. Siyah Kırmızılı taraftarlar geçtiğimiz gün satışa çıkan karşılaşmaların biletlerine büyük ilgi gösterdi. Maraton alt tribün biletleri satışa çıktıktan 15 saniye sonra tükendi. Bilet gişelerine hücum eden taraftarlar saatlerce maç bileti almak için yarıştı.

20 bin kişi 

Zorlu mücadeleye şimdiye kadar 20 bin kişinin geleceği öğrenildi. Ancak bu rakamın maç gününde daha fazla olacağı bekleniyor. Sosyal medyada tüm şehre çağrı yapan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği zorlu mücadeleye herkesi çağırdı. 90 dakika boyunca takıma büyük destek vermeye hazırlanan Siyah Kırmızılı taraftarlar takımını galibiyete taşımaya çalışacak. Maç bilet fiyatları ise şu şekilde; Kale arkası: 1 TL, Maraton: 5.TL, VIP: 10.00 TL, Misafir: 1 TL.

Önemli duyuru yapıldı

Karşılaşmanın saati13:00 olduğundan, maç günü eski Stadyum gişeleri kapalı olacak. İşlemler yeni Eskişehir Stadyumu gişelerinden gerçekleştirilecek. Ayrıca PFDK kararları sebebiyle, 1 Nisan 2018 tarihinde oynanan Balikesirspor Baltok müsabakasında 122 ve 130 numaralı bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet projesi kapsamında Samsunspor maçı müsabakasına girişleri yasak.

Yılmaz Vural: Samsun maçını kazanırsak kalırız...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tekin 14 Nisan 2018 16:51

Bostancida formalarimizi giyip maci seyredecegiz haydi eses utandirma bizi

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi