Eskişehirspor maç bileti fiyatları belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maç bileti fiyatları belli oldu
A
a

Eskişehirspor bu hafta Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nü misafir edecek. Eskişehirspor yönetimi maçın biletlerini satışa sundu. Peki Eskişehirspor maç biletleri ne kadar? İşte Eskişehirspor - Gazişehir Gaziantep maçı bilet fiyatları...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Es Es geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da maddi sıkıntılarla başladığı Spor Toto 1. Lig’de ilk 5 maç istediğini alamadı. Son olarak Denizli deplasmanında farklı mağlup olan Es Es ligin 6. haftasında seyircisi önünde galibiyet arayacak. Pazar günü saat  16.30’da ise Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor-Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçının biletleri satışa çıktı. Takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarı da "Eskişehirspor maç biletleri ne kadar, Eskişehirspor maç bileti al" gibi aramalar yaparak internetten Gazişehir Gaziantep bilet fiyatlarını öğrenmeye ve bilet ve passolig almaya çalıştı. Peki Eskişehirspor maç biletleri ne kadar? Maç bileti alınabilecek adresler neler? Tüm tribünler ve kale arkası bilet fiyatları haberimizde.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, müsabaka günü Passolig Kart basımı yapılmayacağı belirtildi. Ayrıca Güney ve Kuzey alt tribünleri dolduktan sonra, üst katların açılacağı, maç günü satışların stadyum gişelerinde olacağı hatırlatıldı. Dün saat 14.00’te PassoLig kanallarında ve PassoLig gişesinden satışa sunulan biletlerin fiyatları şu şekilde belirlendi;

1.Kategori (Batı alt tribünü) : 50 TL
2.Kategori (Doğu alt tribünü) : 10 TL
3.Kategori (Doğu üst tribünü) : 10 TL
4.Kategori (Güney alt tribünü) : 5 TL
5.Kategori (Güney üst tribünü) : 5 TL
6.Kategori (Kuzey alt tribünü) : 5 TL
7.Kategori (Kuzey üst tribünü) : 5 TL
8.Kategori (Misafir tribünü) : 5 TL
Eskişehirspor maç bileti almak için tıklayın

Eskişehirspor maç bileti al
Es Es, Gazişehir hazırlıklarına devam etti
Denizli deplasmanından puansız dönen Kırmızı Şimşekler, Spor Toto 1. Lig’in 6’ncı haftasında karşılaşacağı Gazişehir Gaziantep FK maçı hazırlıklarına  devam etti. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi spor salonlarında gerçekleşen antrenmana, Siyah-Kırmızılı takım ısınma hareketleri ile başladı. Ardından test, fitness ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Ekip, akşam saatlerinde ise tesislerinde hazırlık maçı yaptı.
Kırmızı takımın, beyaz takımı 3-1 mağlup ettiği hazırlık maçında kırmızı takımın golleri 28. dakikada Erdal Akdari, 52. dakikada Marko Milinkovic, 75. dakika’da Alperen Kocabaş’tan gelirken, beyaz takımın golünü ise 88. dakikada Ahmet Zeki Barlas kaydetti.

Bilet kullanim süresini uzat
Passolig kartların e bilet kullanim süresini uzatmak isteyen taraftarların yapması gerekenleri de haberimizde derledik.
Passolig Kartınızın Yıllık E-Bilet kullanım süresini uzatarak maç bileti satın alma ve stadyumlara giriş hakkınızı devam ettirebilirsiniz. Kartınızın E-Bilet Kullanım Süresini, tercihinize göre hemen Passolig Kartınızı ya da başka kredi kartınızı kullanarak ya da nakit olarak size en yakın N Kolay Noktalarından uzatabilirsiniz.
Ayrıca mobil ödeme seçeneğini kullanarak Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hatlı telefonlarınızdan tek bir SMS göndererek, E-Bilet Kullanım Sürenizi uzatabilirsiniz.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Civan 31 Ocak 2019 10:19

bilet almak istiyom

0 0 Cevap Yaz
Bülent 21 Eylül 2018 23:09

ulan, ne bu böyle, biletler 1 Euro bile değil! Ondan sonra paramız yok de ağla. hahaha

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi