Eskişehirspor ligde kalma umudunu arttırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ligde kalma umudunu arttırdı
A
a

Eskişehirspor'da umutlar yeşeriyor. TFF 1. Lig’de 10’uncu hafta geride kalırken, ligin hem üst sıralarında hem de alt sıralarında büyük çekişme yaşanıyor. Küme düşme hattından kurtulmaya çalışan Eskişehirspor, bu hafta aldığı kritik Adana Demirspor galibiyetiyle farkı indirmeye devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Tarihinin en sancılı dönemini geçiren Eskişehirspor’da hem saha içi hem de saha dışı sorunlar kulübü olumsuz etkiliyor. Genel kurul süreçleri kulübü saha dışında yorarken, puan silme cezaları da saha için yıprattı. Sebastian Pinto dosyası yüzünden 6, ulusal kulüp lisansı yüzünden ise 3 puanı silinen Siyah-Kırmızılılar, rakiplerinden 9 puan geride mücadele etmek zorunda kaldı.

Yükselişe geçiyoruz

Sezona Teknik Direktör Fuat Çapa ile başlayan ancak galibiyetle tanışamayan Es Es, yaptığı teknik kadro değişikliği sonrası Coşkun Demirbakan’a emanet edilmişti. Deneyimli teknik adam ilk maçında Menemenspor’a karşı alınan 3-0’lık galibiyetle 3’üncü Eskişehirspor kariyerine ‘Merhaba’ demişti. Son iki haftada önce Osmanlıspor’u sonra da Adana Demirspor’u 3-2’lik skorlarla mağlup eden Es Es, ilk kez artıya çıktı.

Moraller tavan yaptı

Eskişehirspor’da Başkan Osman Taş’ın genel kurul kararı aldıktan sonra takımın art arda iki galibiyet alması manidar karşılansa da, camianın kümede kalma umutları bir hayli yeşerdi. Adana Demirspor maçında özellikle yabancı futbolcuların kulübü sahiplenircesine sergilediği performans takıma özgüven getirdi. Düşme potasının üzerinde yer alan takımla arasında 9 puan fark olan Es Es, umutlarını diri tutuyor..
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kızılcıklı Tayfa 13 Kasım 2019 10:30

Artık cok geç ama hâla lige tutunmak için umudumuz var ilk günden beri diyoruz Osman taş gitmeli diye murat diride giderse takım uçuşa geçer...

0 7 Cevap Yaz
esesli 13 Kasım 2019 09:41

bu takımı düşürürlerse yazıklar olsun bu şehir e . 20 milyon bulamıyorsa yazık.. bu ligde gelirimiz 20 milyon civarında. düşersek çok yazık olur. lütfen destek olun takımı düşmesin...

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi