Eskişehirspor'la sözleşme yenilemediler ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'la sözleşme yenilemediler ama...
A
a

Eskişehirspor’la sözleşme yenilemeyen Alperen Kocabaş, Mevlüt Çelik ve Ekrem Kılıçarslan imza atacak takım bulamadı

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’la sözleşme yenilemeyen Alperen Kocabaş, Mevlüt Çelik ve Ekrem Kılıçarslan henüz imza atacak takım bulamadılar.

Sezon içinde yönetimin kendilerine yaptığı tekliflere Süper Ligi düşündüklerini belirtip imza atmayan Alperen Kocabaş, Mevlüt Çelik ve Ekrem Kılıçarslan liglerin başlamasına 12 gün gibi bir süre kalmasına rağmen takım bulup imza atamadı.

Boşta olan ve ferdi olarak antrenman yapan oyuncuların durumları belirsizliğini koruyor.  3 oyuncunun menajerlerinin de Süper Lig takımlarına oyuncularını tavsiye ettikleri ancak olumlu sonuç alamadıkları öğrenildi. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mevlüt ATAK 7 Eylül 2020 07:55

Slm Eskişehirsporu seven ve Eskişehirliler hemşirelerim acil bir kampanya başlatılsın KOSKOCA ANADOLU ŞEHRİ ANADOLU TAKIMI BUNU ALTINDAN BU ŞEHİR KALKAR ABİLER, ARKADAŞLAR KARDEŞLER ŞU REZİLLİK DEN KURTULALIM

1 0 Cevap Yaz
Eses 3 Eylül 2020 01:44

Ölmüş eşek kurttan korkmazmış. Kulüp zaten düşmüştü. TFF kararı ile bu durum bir sene ötelendi. Siz oynasanız bir şey mi değişecek. Bu ligde kulüpler sportif olarak değil mali ve idari olarak küme düşüyorlar. Eski idarecilerin de umurunda değil. Sanki kulübü bu duruma taraftar getirdi. En kısa sürede yönetimi kayyuma devredin. Soruşturma açılsın. Cezası olan da çeksin. Yıllardır bitkisel hayattayız zaten. Biri de fişi çeksin artık.

2 5 Cevap Yaz
eskişehir eses 2 Eylül 2020 10:36

varlığından bir şey olmayanın yokluğu önemli değildir güle güle

0 5 Cevap Yaz
Es26 1 Eylül 2020 23:08

Bunlar mı süperlikte oynayacaklar gelselerde almayın boşta kalsınlar. Unutmasınlar oyuncu yokluğunda bunlar oynadı, kim tanırdı bunları bırakın almayın

0 6 Cevap Yaz
Es26 1 Eylül 2020 21:44

Iki günde kendilerini neuer,ramos,messi sandılar. Kaleci ekrem özelliklede sen, daha bu takımın birinci kalecisi olamadın tam olarak. Kalede zerre güven vermiyorsun. Bırak süper ligi bizim ligde bile 2.kaleci olacak kapasiten zor. Mevlut çok istikrarsizsin. Bir maç iyiysen 3 maç vasatın bile altısın. Vasat performansını bizden başka hiç bir klüp kabul etmez. Alperen gram tekniğin yok kaba kuvvet gençliğin verdiği enerjiyle oynuyosun, 2 senede bir orta yapmayı bile öğrenemedin gelişimin sıfır. Bu saatten sonra zaten gelmeyin kardeşim öyle olmazsa olmaz türden adamlar değilsiniz. Olmazsa olmazlar cemali mete kaan ve mehmet ozcandir bu takımda.Zaten onlar da gitti.

0 6 Cevap Yaz
Hakkı 1 Eylül 2020 19:17

Eskişehir’de oynasak para alamıyoruz oynamadan yatalım diye düşünmüş olabilirler.

2 8 Cevap Yaz
Sıddık 1 Eylül 2020 15:54

Yoklukta mecburen oynadılar kendilerini Vedat Murigi sandılar, Es Es size fazla.

33 19 Cevap Yaz
Es 1 Eylül 2020 15:03

Almayın boşta kalsınlar.. İstedikleri zaman gelecekler. Yok öyle bir dünya. Nereyeee gidiyorlarsa gitsinler. Eskişehirspor keyfi gelince geleceği Bir yer degil. Gitsinler amötör kulüp’te Oynasınlar

0 14 Cevap Yaz
Oyuncular 1 Eylül 2020 15:00

Bunlar genç . Bunları medya şişirde onlarda kendilerini birşey sandı bir laf var, koyunum olmadığı yerde keçi abdurrahman celebi misali.

0 16 Cevap Yaz
Komedi 1 Eylül 2020 13:49

Kimse kusura bakmasın da zaten bu 3 lü 1 topçu etmiyor. Halısaha kadrom bunlara fark atar. Saçma sapan haller hareketler gitsen kim alçak seni küme düşmüş takımın az forma giymiş hasat performanslı oyuncuları olarak görülüyosunuz. Geçen sene ilgi odağı olan Mehmet bile bu sezon o kadar dikkat çekemedi ki bence performansı düşüktü. Kadronun %70i para için duruyodu. Forma için savaşan, taraftarı seven bi avuç Futbolcu var.

0 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi