Eskişehirspor kupada son anda...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kupada son anda...
A
a

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında ağırladığı Cizrespor'u uzatmalarda bulduğu iki golle geçti: 3-2

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberiEskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında, sahasında ağırladığı Cizrespor'u 3-2'lik sonuçla mağlup etti.
Karşılaşmanın 88. dakikasına kadar 2-1 geride olan Eskişehirspor, bu dakikadan sonra bulduğu iki golle üstünlüğü sağlayarak, kupada tur atlayan taraf oldu.
Cizrespor'un golleri 9. dakikada Hakan Doğan ve 11. dakikada Yusuf Kerçin'den gelirken, Eskişehirspor'un ilk golü ise 37. dakikada Talha Erdoğan'dan geldi.
Bu dakikadan, 88. dakikaya kadar karşılaşma 2-1 devam etti, 88. dakikada sahneye çıkan Onur Arı takıma umut veren golü attı.
Ardından 90+2. dakikada Tolga Yakut skoru belirleyen golü attı: 3-2. Eskişehirspor bu sonuç ile Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tura yükseldi.
 

Stat: Eskişehir Yeni Atatürk

Hakemler: Mustafa Aydın, Hilmi Göktürk İmamoğlu, Hidayet Zeybek

Eskişehirspor: Melih Ağa, Hasan Ulaş Uyğur, Furgan Polat (Dk. 74 Onur Arı), İbrahim Halil Öner (Dk. 83 Tolga Yakut), Talha Erdoğan, Kaan Gül (Dk. 60 Onurhan Uyanık), Alperen Kocabaş, Arda Okumuş, Buğra Çağlıyan (Dk. 84 Melih Nezir), Furkan Balaban, Sholaja

Cizrespor: Murat Günal, Hüseyin Rüzgar (Dk. 30 İsmail Arda Yamaç), Özgür Kedikli, Doğan Seçkin Şavkın, Hakan Doğan (Dk. 88 Yusuf Emre Karaman), Ekrem Sütçü, Yusuf Kerçin, Berk Kal, Emre İşçiler (Dk. 77 Samed Kartal), Oktay Demircan, Ahmet Demir

Goller: Dk. 9 Hakan Doğan, Dk. 11 Yusuf Kerçin (Cizrespor), Dk. 37 Talha Erdoğan, Dk. 89 Onur Arı, Dk. 90+4 Tolga Yakut (Eskişehirspor) 

Sarı kartlar: Dk. 28 Hüseyin Rüzgar, Dk. 50 Özgür Kedikli, Dk. 81 Samed Kartal, Dk. 82 Murat Günal, Dk. 88 Hakan Doğan (Cizrespor), Dk. 78 Hasan Ulaş Uyğur, Dk. 90+2 Melih Nezir, Dk. 90+3 Alperen Kocabaş (Eskişehirspor)



 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Burak 7 Kasım 2020 11:00

Galatasaray ı yenip seviniyorduk şimdi cizresporu yenip seviniyoruz. Haftaya da özel maçta BÜYÜKDERE Mahallesporu yenip sevince boğuluruz

0 1 Cevap Yaz
pompeo 6 Kasım 2020 12:26

iyi hadi iyi ... devamini bekliyoruz ..

0 0 Cevap Yaz
ES 6 Kasım 2020 11:30

SAYIN BAŞKAN CİZRE YÖNETİMİNİ NEDEN KENDİNİZE AİT BİR İŞLETMEDE AĞIRLADINIZ. ACABA KULÜBE NE KADAR FATURA KESTİNİZ ÖĞRENEBİLİRMİYİZ ACABA MERAK EDİYORUZ.

0 2 Cevap Yaz
Hayirlisi 6 Kasım 2020 09:05

Belki bir tur daha geçeriz gelir olur kulubümüze hiç bir yerden gelirimiz yok fırsata çevirelim bu durumu. Golcü bulunca sorun kalmıyor.

1 7 Cevap Yaz
Nikola

Abi para vermiyorlar Türkiye Kupasında maç kazanınca.. Hatta deplasmana giderken harcadığın para da cabası.. Oyuncuların maç başı ücreti falan.. Külliyen zarar..

0 0
Nikola 6 Kasım 2020 08:20

Arkadaşlar parti tutar gibi muhalefet yapmayalım lütfen.. Tamam yönetim yine etsin istifayı edecekse ama bir maç kazanılmış hala daha birilerini kötülemek bence doğru değil.. Tamam oynadığımız takım 3. Lig 3. Grupta en alt sırada yer alıyor ve oynadığı hiçbir maçı kazanamamış.. Fakat bizim dün ilk 11'de oynayan ve sonradan giren oyuncularımız hayatında kaç profesyonel maça çıkmış? İçlerinde tecrübeliler de var tabi ama genel olarak çoğu çömez.. Bu bakımdan 2-0'dan maçı çeviren genç kardeşlerimizi tebrik etmemiz gerek diye düşünüyorum.. Hoca oyuncu değişikliği yapmış ve başarılı olmuş.. Oyuna iyi müdehaleler yapmış.. Oynamayan oyuncular kendisini göstermiş.. Belki bu maçtan sonra Tolga, Furgan, Alperen, Buğra ... daha çok şans bulacaklar.. Türkiye Kupası bizim yarışacağımız bir kulvar değil.. Muhtemelen bir sonraki turda yine yedeklerle çıkacağız ve eleneceğiz ama bu galibiyet iyi oldu..

2 7 Cevap Yaz
bilek26 5 Kasım 2020 21:02

Hangi değişikliklerden sonra 2 gol geldiğine dikkat edin. Demek ki yanlışta ısrar etmemek lazım.

2 7 Cevap Yaz
Deli Ruhi 5 Kasım 2020 17:56

Buna yüzümüz gülmek mi denir? Dengimiz olmayan 3.lig takımı karşısında ecel terleri döktük. Vah Eskişehirspor'um ne günlere kaldı. Demek ki biz 2. lige düşsek orada da barınamayacağız. Şimdi şakşakçılar, hoca, yönetim başlar şöyle oynadık böyle oynadık. Piranalar ısırdı diye. Aldanmayalım beyler .Zor bela yendiğimiz bu takıma gelen geçen 3 atıyor. Bu yönetimle hiç bir şey olmaz. Yönetimin tez elden istifa edip veya güven tazeleyip güçlü bir şekilde Yeni yönetim oluşturup transfer tahtası mutlaka açılması gerek. Yoksa önce 2.lig sonra 3.lig ve oradan Amatör... Siddin sene üst lig göremeyiz.

2 12 Cevap Yaz
bilek26

kimse dengimiz değil demiyor ki takımlar arasında o kadar çok fark yok oynatan, yerinde doğru adam oynatılıması ve verilen taktik, en önemlisi futbol mantalitesi yani ne oynattığın fark ettiriyor, Biz daha önce geride pısıp çanakkale geçilmez oynatılmaya çalışılan ezik bir futbol anlayışıyla yani Eses e hiç yakışmayacak bir oyun oynuyorduk yine kaybediyorduk ama bu arada futbolcular gerçek futbolu oyun kurmayı paslaşmayı gol atmayı öğrenememişlerdi şimdi bunu öğreniyorlar olan bu. Süre tanımamız lazım. Bence iyi yolda gidiyoruz.

2 4
Aslan 5 Kasım 2020 17:40

Tebrikler

6 3 Cevap Yaz
Deli Ruhi

Anlamadım. Neyi tebrik ediyorsunuz. Gelen gecenin farklı yendiği 3. Ligin sonlarında oynayan bir takımı guc bela yendiğimiz icin mi? Yazik Esesi bu hale düşüren bu yönetime yazık istifa etmeyi bile beceremiyorlar.

0 7
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi