Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor kulüp lisansını aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kulüp lisansını aldı
A
a

Eskişehirspor camiasının merakla beklediği kulüp lisansı için müjdeyi Halil Ünal ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici verdi.

Sütiş Eskişehir
Ünal yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor 3 puanını kaybetmeden yoluna devam edecek” dedi. Destici ise yaptığı açıklamada, “Başkanımız Halil Ünal’dan ulusal kulüp lisansının alındığı ve puan silme cezasının ortadan kalktığı bilgisini aldık” dedi.
 
Destici açıkladı
Destici yaptığı açıklamada, “Kulüp lisansımız alındı Başkanımızdan aldığımız bilgi ulusal kulüp lisansının alındığı yönünde ve puan silme cezasının ortadan kalktığı bilgisini aldık. Dolayısıyla bu önemli bir gelişmedir. Bu anlamda kulüp Başkanımıza ve emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. İnşallah devre arasına kadar da diğer mesele halledilir ve Eskişehirspor’u tam kadro sahada görürüz ve destekleriz inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz” dedi.
 
Yolumuza devam edeceğiz
Başkan Halil Ünal ise, “Tabi çok büyük destek ve katkıları var Sayın Destici’nin. Kaç gündür İstanbul’a kamp kurduk dün gece döndük şehre evraklarımızı eksiksiz bir şekilde TFF’ye teslim ettik. Bugün saat 14.00’da yapacakları kurul toplantısından sonra Eskişehirspor Ulusal Kulüp Lisansını almış olacak.  3 puanını kaybetmekten yoluna devam etmiş olacak. Bir sonraki hamlemizde Ocak ayında yeni futbolcularımızı oynatmak olacak. Bunu da hep beraber başaracağız inşallah” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mrb 21 Eylül 2018 09:09

siyasilerden sadece destici el attı,teşekkür ederiz kendisine,büyükerşanlada sandıkta görüşcez...

0 1 Cevap Yaz
Osman Tanyıldız 20 Eylül 2018 13:46

Eskişehirspor umuzun KULÜP LİSANSINI Almasına çok sevindim inşallah Ocak 2019 a kadar diğer finansal sorunlar halledilir Yeni Transferlerimiz oynar grupta istediğimiz noktaya geliriz Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi