Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ünal: Destek veririm

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ünal: Destek veririm
A
a

Kurmayları İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz’ın ortak liste hazırlıklarına başlamasının ardından Halil Ünal açıklama yaptı…

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkan Yardımcıları İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz’ın ortak liste yapma hazırlıklarının ardından Başkan Halil Ünal’dan açıklama geldi. Ünal, “Hevesleri varsa yapsınlar. Onlara destek veririm” dedi.

Çalışmaları sürüyor
Eskişehirspor’da 6 Haziran’da yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi Başkan Yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz ortak liste hazırlığı yapıyor. Her iki isim bir çok iş adamını arayıp listelerine davet ettiği öğrenildi. İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz’ın, genel kurul ertelenmeden ilk oturumda yönetimi oluşturmak için yoğun bir çaba harcadığı gelen bilgiler arasında.

Liste hazırlığı var
Ortak liste hazırlayan Eskişehirspor Kulüp Başkan Yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz arasında kimin başkan adayı olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Bu ikili, bir taraftan yönetim oluşturmak için bir diğer yandan ise FİFA dosyalarını çözmek ve kulübe gelmesi muhtemel puan silme cezaları ve transfer yasağının önüne geçmek için temaslara devam ediyor.

Heveslilerse yapsınlar
Yardımcılarının genel kurulda aday olmak için kolları sıvamasının ardından Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’dan ilk açıklama geldi. Ünal, “Kulübü ve ekonomik durumu en iyi bilen arkadaşlarımızın aday olmak istemesi sevindirici. Şuanda gerekli maddi desteği bulamadığım için aday olmayı düşünmüyorum. Arkadaşlarımızın hevesi varsa yapsınlar. Gerekli desteği vermeye hazırım” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih 18 Mayıs 2018 01:32

EsEs'e adam gibi adam başkan ve yönetim lazım.Başka kurtuluş yolu yok.Çıkar mı .....bekleyip göreceğiz.

0 2 Cevap Yaz
Kadir 18 Mayıs 2018 01:24

Ah EsEs .....Bizi elaleme rezil ettiler.Bir Akhisar kadar olamadılar. Bir Alanya kadar olmadılar. Destek olurmuş.Başkansın niye destek olmuyorsun.Başkanlığı bırakınca 10 milyonlarca katkı mı yapacaksın.

0 2 Cevap Yaz
Özcan 17 Mayıs 2018 13:09

Köstekleme yeter

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi