Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor kulübünün parası böyle harcandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kulübünün parası böyle harcandı!
A
a

Eskişehirspor 2013-14 sezonunda kadrosuna birçok transfer yaparken bu transferlerden ne yazık ki bir kaçından fayda görebildi. Erman Kılıç, Okan Aydın, Bertul Kocabaş, Tanju Kayhan gibi isimleri kadrosuna katan Şimşeklerin parası adeta çarçul edildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Yanlış transfer yapılıyordu
Halil Ünal döneminde yapılan bazı transfer hataları Mesut Hoşcan döneminde adeta tavan yaptı. 2 yıllık başkanlık döneminde Hoşcan, Es Es’i uçuruma sürükleyen transferleri yaptı. 2014-15 sezonun başında Erman Kılıç, Okan Aydın, Bertul Kocabaş, Tanju Kayhan, Mahmut Boz, Deniz Topçu, Murat Çelik gibi isimleri kadrosuna katan Eskişehirspor adeta karanlığa sürüklendi.
 
4 maç için 176 bin lira
Eskişehirspor’un 2013-14 sezonun başında yaptığı ve fayda görmediği transferler arasında Okan Aydın yer alıyor. Alman ekibi Bayer leverkusen’in ikinci takımından transfer edilen ve Es Es’te sadece 5 maça çıkabilen Okan’a kulübün 176 bin lira borcu var.

Gurbetçi futbolcuydu
Yazı dizimizde Eskişehirspor’un yaptığı yanlış transferleri tek tek değerlendirmeye çalışıyoruz. Bunların arasında şimdi sıra Okan Aydın’da. 2013-14 sezonunun başında Bayer Leverkusen’in ikinci takımından Okan Aydın, Eskişehirspor’a transfer oldu. Okan büyük umutlarla takıma transfer edildi. Ancak o da umduğunu bulamadı.

5 maça çıkabildi
Genç futbolcu Eskişehirspor’da sadece 5 karşılaşmaya çıktı. Bu 5 maçın sadece 1 tanesi Süper lig karşılaşması. Kalan 4 karşılaşma ise Türkiye Kupası’nda. Okan bu maçlarda ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Siyah Kırmızılı kulüp, 1 sezon sonra Okan Aydın takımdan gönderdi.

3. Lig ekibine gitti
Büyük umutlarla transfer edilen Okan Aydın, Eskişehirspor’dan ayrıldıktan sonra Almanya 3. Lig ekibi Rot-Weiß Erfurt’a transfer oldu. En acısı da Eskişehirspor’da sadece 5 maça çıkan ve kulüpten ayrıldıktan sonra 3. Lig ekibine transfer olan Okan’ın Eskişehirspor’dan 176  bin lira alacağı olacağı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 27 Temmuz 2020 08:23

Halil ÜNAL döneminden başlasaydınız keşke yazı dizinize..

0 2 Cevap Yaz
Es 25 Temmuz 2020 13:37

Boğazlarında kalsın yemek nasip olmasın. Cenabı-Allah bir şekilde( kimler yediyse ) Misli ile çıkarsın. Koskaca bir camia’nın kaderi ile oynadılar. Yazıklar olsun.

0 6 Cevap Yaz
Furkan 25 Temmuz 2020 12:37

Neden sadece 13/14 sezonu ? İhale tek bir kişiye mi yıkılmaya çalışılıyor ? Abiler, Ablalar ve Kardeşlerim size Trajikomik bir şey diyim mi biz aldığımız çoğu oyuncunun PARASINI ÖDEMEDİK FARKİNDAYSANIZ 150 M ₺borcumuz varken listede yukarda olan isimler de vardı. Alo Alo uyanın biz FUTBOLCULARA PARA ÖDEMEDİK (yani en azından az miktar ödedik) Bu takım 25 M € satış yaptı. Her sene Süper Ligten 35-50 milyon TL yayın geliri elde etti. Bunun cardına curduna girersem aklınız durur. Hala hatalı oyuncular yüzünden bu durumda olduğumuzu düşünen varsa helal olsun. Bu kulüp üzerinden yenilen paranın haddi hesabı yook ah be biraz araştırsak biraz mantık yani sancaklar ki 50 milyon TL ödemedik diye bu haldeyiz. KUSURA BAKMAYIN AMA ÇALDILAR :D Ama siz yine de oyuncu demek isterdeniz de haklısınız tabi :D

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi